home EVENIMENT Tribunalul Bucureşti judecă azi contestaţia procurorilor privind eliberarea lui SOV

Tribunalul Bucureşti judecă azi contestaţia procurorilor privind eliberarea lui SOV

Share

Tribunalul Bucureşti ia în discuţie, vineri, recursul procurorilor împotriva deciziei Judecătoriei Sectorului 5, prin care s-a respins propunerea de arestare preventivă a omului de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, reţinut pentru 24 de ore, pentru şantaj.

FOTO: Supravietuitor

Astfel, un complet de trei judecători de la Tribunalul Bucureşti va lua vineri în discuţie recursul procurorilor de la Secţia de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului instanţei supreme.

Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti a decis, în 21 aprilie, că Sorin Ovidiu Vîntu şi Ion Ilie Cezar pot fi cercetaţi în libertate în dosarul în care sunt acuzaţi de şantajarea lui Sebastian Ghiţă, respingând propunerea procurorilor de arestare preventivă a celor doi pe perioada umăririi penale.

Decizia a fost luată la capătul unei şedinţe de judecată care a durat aproape cinci ore şi după mai bine de o oră de deliberări.

Sorin Ovidiu Vîntu şi Ion Ilie Cezar sunt acuzaţi că l-au şantajat pe Sebastian Ghiţă, de la care ar fi cerut 150.000 de euro pentru a nu denunţa contractul de consultanţă şi management dintre Realitatea şi Asesoft… citeste tot pe Mediafax

Share