home CORUPTIE, POLITICA Traian Berbeceanu îi răspunde lui Ciutacu, care l-a făcut secătură

Traian Berbeceanu îi răspunde lui Ciutacu, care l-a făcut secătură

Share

Traian Berbeceanu reacţionează dur, după ce Victor Ciutacu, realizator la România TV, l-a atacat violent, afirmând că „la uşa ministrului de Interne stă (şi are acces la documente clasificate) o secătură care răspunde la numele Berbeceanu”.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Mă întreabă multă lume, de ce nu-i răspund vagaboandei ciutace? Păi, de obicei nu vorbesc urât cu femeile, însă, în cazul ălora de moravuri uşoare, mai fac excepţii.

Aşadar, mai obrăznicătură mică care strigi toată ziua să moară Securitatea, taman din curtea instituţiei, ai uitat fă, când, în urmă cu puţini ani pisai ochii şi băleai abundent rugându-mă pe messenger să cobor în mizeria ta, să facem ceea ce tu numeşti ‘o emisiune’? Plângeai cu sughiţuri şi muci, spunându-mi cât de mult mă apreciezi, cât de mult mă respecţi şi cât de oripilat eşti de nedreptatea care mi s-a făcut.

Hai să le spunem oamenilor, vagaboandă mică, ce s-a schimbat de atunci. Eu am fost achitat de Înalta Curte, pe fond, pentru toate mizeriile făcute de ăia cu conştiinţa asemănătoare cu a ta.

Adevăraţii interlopi, ăia care-ţi lasă ţie plată pe noptieră, au fost condamnaţi la ani grei de puşcărie. Iar tu, damă tristă şi urâtă, ai continuat să-ţi încasezi simbria, din banii ciordiţi de vremelnicii tăi clienţi, interlopii.

Hai sictir, secătură!”, a scris Berbeceanu, pe Facebook.

Victor Ciutacu, realizator la România TV, televiziune deţinută de fugarul penal Sebastian Ghiţă, a lansat un atac suburban la adresa lui Traian Berbeceanu. „La uşa ministrului de Interne stă (şi are acces la documente clasificate) o secătură care răspunde la numele Berbeceanu”, afirma Ciutacu.

„Vă daţi seama că, în ţara demenţilor care se excită la cătuşe puse oamenilor bolnavi, la uşa ministrului de Interne sta (şi are acces la documente clasificate) o secătură care răspunde la numele Berbeceanu? Noi vrem respect faţă de autorităţi când un inculpat notoriu, arestat în lupta dintre clanurile mafiote din procuratura, trofeu al meciului vaginelor Kovesi-Bica, are un cuvânt important de spus în politica de ordine publică?

Smeriti-vă în fata miliţianului suprem, a brutei care a căzut pe interceptări cu interlopii şi care a făcut acte de schimburi de maşini cu ei, dar, când vă veţi trezi cu bandele de răufăcători la uşă, să nu vă aud că va pisiciţi a jale. Aţi ajuns să daţi bani pe maculatura produsă de nişte haimanale, i-aţi făcut persoane publice, staţi la coadă ca proştii să vă dea autografe, vă meritaţi soarta. Spălaţi-vă cu ei pe cap, scoateţi tot din buzunare, aşezaţi-vă în genunchi, puneţi mâinile la ceafă şi rugaţi-vă fierbinte să nu vă zboare căpăţânile de pe umeri”, a scris Ciutacu pe Facebook.

Traian Berbeceanu a fost şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba între 2005 şi 2013, când a trebuit să plece în urma unei anchete a DIICOT. A stat în arest din 24 octombrie până în 26 noiembrie 2013, fiind acuzat că ar fi sprijinit o grupare suspectată de evaziune fiscală cu produse petroliere, cu un prejudiciu de peste 3,5 milioane de lei. Ulterior, instanţă a stabilit că Berbeceanu a fost victima unei „mârşavii judiciare”. Berbeceanu a fost achitat, în prima instanţă, în 2016.

În schimb, Ioan Mureşan (fost procuror şef al DIICOT Alba) şi Nicolaie Ioan Cean (fost procuror în aceeaşi structură) au fost condamnaţi la 7 ani, respectiv 2 ani închisoare cu executare. Aceştia sunt acuzaţi că au săvârşit mai multe nereguli în anchetarea poliţistului Traian Berbeceanu.

Experienţa chinuitoare din acea perioadă a fost redată de Traian Berbeceanu în cartea ”Radiografia unei mârşavii judiciare”.

Share