home POLITICA Trafic blocat la Piaţa Victoriei. Protestele continuă pe ploaie

Trafic blocat la Piaţa Victoriei. Protestele continuă pe ploaie

Share

Avem trafic blocat la Piaţa Victoriei în acest momente, pe sensul dinspre Bd. Kiseleff. Protestele continuă, în pofida faptului că plouă torenţial, însă din fericire vremea s-a încălzit.

La acest moment, la Piaţa Victoriei sunt peste 3.500 de manifestanţi. Numărul protestatarilor continuă să crească. Ieri, sâmbătă, vârful manifestaţiei, în jurul orei 21.000, a fost de 1.500 de persoane.

Trafic blocat, Dragnea continuă să mintă la RTV

În acest timp, la RTV, invitatul speial Liviu Dragnea continuă să mintă. PSD nu a priceput nimi din ce i s-a întâmplat şi nici nu înţelege ce urmează.

Astfel, Dragnea a şters razant subiectul “multinaţionalelor ticăloase” care au organizat protestele. El a pomenit de prezenţa la Piaţa Victoriei a preşedintelui Raffeisenbank, Steven van Groeningen.

Apoi, logic, a pomenit despre informaţii primite de PSD, că unele firme şi-ar fi obligat angajaţii să iasă în stradă. Dacă nu ar fi ieşit, aceştia au fost ameninţaţi că vor fi concediaţi.

Ministrul Justiţiei poate fi independent sau om politic

După această serie de enormităţi, Liviu Dragnea a continuat să bată câmpii. Exact cum făcea înainte ca Guvernul să dea OUG 13. Astfel, ministrul Justiţiei ar putea fi un independent sau un om politic.

Foarte simplu: Dragnea a mai vorbit exact pe acelaşi ton ambiguu şi înainte să dea peste cap ţara cu OUG 13. Ştim ce a urmat.

Printre numele de “independenţi” sunt cele ale clientului Sistemului Corupt, Victor Alistar. Alte soluţii ar fi “independenţi” din UNJR şi AMR. UNJR a fost condusă de Viorica Costiniu, ce are mari probleme cu DNA, ca şi soţul ei.

“Independenţi”: Dana Gârbovan şi Andreea Ciucă

În prezent, Uniunea Naţională a Juriştilor din România e condusă de judecătorul Dana Gârbovan. După izbucnirea scandalului protestelor pe tema OUG elefant, Gârbovan a avut o atitudine diversionistă. Anterior, a “demascat-o”, la un moment dat, pe Monica Macovei.

AMR (Asociaţia Magistraţilor din România) este organizaţia ce a fost condusă de Mona Pivniceru. Înainte să ajungă ministrul USL al Justiţiei, apoi judecător la CCR din partea USL.

Acum 15 ani, preşedintele interimar Andreea Ciucă a fost în mijlocul unui scandal. Judecătorul mureşean se plângea că asupra ei s-au făcut presiuni în a da o anumită sentinţă. Substratul era politic.

În iunie 2003, Andreea Ciucă era arestată, fiind acuzată de luare de mită. Pe atunci era preşedintele Tribunalului Mureş. În anul 2010 a fost achitată.

Temperaturile sunt în creştere, vine primăvara protestelor

La această oră, în Bucureşti sunt 3 grade Celsius. Zilele care vin însă sunt anunţate ninsori, poate ultimul val dinainte Zăpada Mieilor. Temperatura va continua să crească, astfel că miercuri de exemplu minima dimineţii va fi de 3 şi maxima va fi de 13 grade.

La orele serii, vor fi şase grade. Un protest are loc la acest moment în Timişoara şi proteste mai mici sunt anunţate la Cluj, Arad, Galaţi, Iaşi sau Braşov.

Citeşte şi
După ce s-a lansat pe Internet ca reţea socială, folosind sinergiile mass-media şi apoi captând
Mitul ambulantei groazei este prezent in mai multe filme americane de groaza. DIntre ele, am
Gandul.info şi prosport.ro se află pe primele două locuri în clasamentul creşterii numărului de afişări,
Despre românce... sunt foarte tinere şi fără scrupule. Contactate de cele mai multe ori la
"Eu stiu cat produce si cum produce. Sa aiba grija - si noi suntem pe
Nomad şi secretos, a devenit în câteva luni una dintre cele mai controversate persoane din
Tactica de anul trecut, cu partener media cointeresat, nu a dat rezultate. Acum organizatorul incearca
Asta-noapte, la ora 3.15, am vrut sa vad daca serviciul de monitorizare siminelian Trafic.ro ma
De cateva zile, Trafic.ro face ca balt-orient-express-ul in Gara Urlati. Cel putin in ceea ce
Pe 16 decembrie anul trecut, Anchetatorul Monden publica o ştire, conform căreia "prezentatorul Observatorului de
Share