home POLITICA Tovarăşul premier Voiculescu cere demisia lui Traian Băsescu

Tovarăşul premier Voiculescu cere demisia lui Traian Băsescu

Share

Tovarăşul prim-ministru Dan Voiculescu, fondatorul Partidului Comunist / Umanist Român Conservator, a fost invitat marţi seară la plenara “Sinteza Zilei”, de pe postul de televiziune propriu, Antena 3.

EvZ

Primul schimb de replici dintre realizatorul emisiunii, tovarăşul Mihai Gâdea, şi patronul său, tovarăşul Dan Felix Motanul Voiculescu, a fost astfel:

Tov. Mihai Gâdea: (fonfăit, extrem de declamativ) În această seară îl avem invitat în emisiunea noastră pe fondatorul Partidului Conservator, domnul Dan Voiculescu. Bună seara!

Tov. Dan Voiculescu: (mormăit, hârâit, resentimentar) Bună.”

Apoi, tovarăşul Dan Voiculescu a declarat că, în opinia sa, Traian Băsescu nu va mai sărbători Revelionul din ipostaza de preşedinte al României.

Tov. Felix Motanul susţine că, dacă Băsescu nu va demisiona, va fi suspendat în următoarele luni de către Partida Rusă, care îşi va reîncepe cu îndoită agresivitate demersurile de a da o lovitură de stat cu aparenţă de constituţionalitate.

Publicaţia Ghimpele, deţinută de tov. Felix, afirmă:

“Acum, după ce Opoziţia a ajuns la putere, se pregăteşte o nouă lovitură: demiterea lui Traian Băsescu din funcţia de preşedinte.”

Vicepreşedintele Senatului este de părere că demisia lui Traian Băsescu ar fi soluţia corectă pentru România. Tovarăşul i-a declarat tovarăşului Gâdea:

L-aș ruga, i-aș recomanda președintelui să scutească România, atât în plan intern și mai ales în plan internațional, de o nouă figură neadecvată – suspendare, referendum, chemarea poporului la referendum și demiterea lui

Înţelegem deci că, din punctul de vedere al tovarăşului Pisi, dacă un preşedinte de stat democratic, atunci când i se cere demisia de către nişte cercuri corupte, posibil antinaţionale, deranjate de politica sa anticorupţie, spune nu, el face o figură neadecvată şi trebuie să-şi dea demisia.

Tovarăşul Voiculescu a comentat că, după cum îl cunoaşte pe preşedinte, ştiind că votul va fi preponderent pentru demitere, acesta îşi va da demisia din funcţie şi va bate pământul cu fruntea în faţa Palatului Cotroceni, cerându-şi fierbinte şi în mod repetat iertare şi strigând: “Nu mai faaac!”.

Pentru a salva cât de cât din imagine, bine ar fi să demisioneze

, a mai spus tovarăşul Voiculescu.

De asemenea, tovarăşul Pisi a prezentat căile de acţiune pentru situaţia în care şeful statului nu va demisiona. Tovarăşul prim-ministru al premierului Pictor Vonta a atras atenţia:

Dacă nu-și dă demisia în următoarele 30 de zile, va fi suspendat în următoarele 60 de zile. Avem o mică problemă, pentru că a modificat în mod criminal legea referendumului și, având majoritatea în Parlament, a spus că poate fi ales cu 4 milioane, dar demis numai cu 9 milioane.

Și vom avea o mică problemă să intrăm în normalitate, dacă ești ales cu majoritate simplă să fii demis cu majoritate simplă. În 60 de zile va fi suspendat oricum.

Avem 30 de zile până la referendum, înseamnă 90 de zile, după care vom avea alegerile parlamentare în același timp cu alegerile prezidențiale, în noiembrie sau poate în octombrie”.

Tovarăşul Felix Pisi Motanul Dan Voiculescu este un ajutor de nădejde în revenirea României pe drumul glorios spre democraţie multilateral dezvoltată şi ideile domniei-sale luminează ca un far în întunericul nemărginit al epocii băsiste.

nota: Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

Share