TOP 3 cele mai performante mărci de laptopuri

Share

TOP 3 cele mai performante mărci de laptopuri. În lumea de astăzi, laptopul a devenit o necesitate pentru aproape orice persoană. Tinerii care frecventează cursurile online, specialiștii care lucrează la diferite proiecte și cei care își doresc să vizioneze un film bun seară înainte de culcare au nevoie de dispozitive moderne, construite special pentru a-și face treaba așa cum se cuvine. Preferințele cumpărătorilor sunt axate pe câteva brand-uri deja renumite pe plan mondial, datorită modelelor inovative cu care apar pe piață.

Dacă și tu ești în căutarea laptopului perfect care să-ți asigure realizarea tuturor nevoilor tale atunci ești în locul potrivit. Citește acest articol până la final și află care sunt top 3 cele mai performante mărci de laptopuri.

Laptopurile Dell

Dell este o companie multinațională americană care a fost înființată în anul 1983. De atunci dezvoltă, produce, vinde și oferă asistență tehnică pentru servere și calculatoare. Dell are în gamă diferite categorii de laptopuri specializate în diferite domenii și destinate unor consumatori diferiți. Toate laptopurile lor funcționează cu sistem de operare Windows, iar principalele caracteristici constau în rezoluția mare a ecranului și calitatea imaginii. Dacă lucrezi în design și ai nevoie de un laptop cu specificații de calitate pe partea de grafică îți recomandăm Dell XPS 15 de la Alien Store.

În ceea ce privește prețurile, în gama de laptopuri Dell găsești și modele avantajoase.

Laptopurile Lenovo

Lenovo a fost înființată în anul 1984 în Beijing, China. După o expansiune semnificativă în 2005, Lenovo a obținut un mare succes cu strategii de mare valoare și controlează în prezent peste 40% din piață PC-urilor cu Windows din Statele Unite.

Dispozitivele Lenovo au un design convențional și ușor, iar fiecare model are caracteristici și specificații diferite. Marea majoritate a dispozitivelor sunt foarte ușor de manevrat, pentru că au un sistem de operare accesibil și simplu pentru toți utilizatorii. Ca sistem de operare, Windows este integrat, compatibil cu marea majoritate a dispozitivelor care pot fi găsite pe piață în prezent și este considerat a fi cel mai bun raport calitate-preț de pe piață.

Printre cele mai vândute modele ale acestui producător se află laptopurile Lenovo Thinkpad.

Laptopurile Asus

Asus este o companie multinațională stabilită din anul 1989 în Taiwan. Activitatea sa principală constă în fabricarea și proiectarea de hardware pentru calculatoare și produse electronice.

În prezent, Asus este lider mondial în ceea ce privește plăcile de baza și jocuri, dar și unul dintre primii 3 producători de notebook-uri din lume. Asus are și notebook-uri convertibile, compatibile cu aproape orice dispozitiv electronic. Utilizează un sistem de operare Windows, ceea ce îl face ușor de utilizat de către utilizatori.

Fiecare model de laptop are propriile specificații, astfel că este necesar să ții cont de ele atunci când alegi laptopul de care ai nevoie.

Share