Titus Corlăţean atacă: “Klaus Iohannis nu are demnitate”

Share

Senatorul PSD Titus Corlăţean l-a acuzat pe preşedintele Iohannis de lipsă de demnitate, după ce s-a pozat alături de puşcăriaşul Adrian Năstase şi de penalul Mircea Cosma, în centrul Ploiestiului.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

“Să ştim să onorăm cu demnitate Ziua de 4 iunie că Zi a Tratatului de la Trianon în România! Îi îndemn pe toţi cei care simt şi trăiesc româneşte să facă astăzi un gest simbolic. Chiar dacă preşedintele României nu a avut demnitatea de a promulga în timp util legea menţionată, pentru că ea să fie deja în vigoare la această dată, putem astăzi, aşa cum statuează legea votată de Parlamentul României, să arborăm drapelul naţional sau să depunem un buchet de flori la monumentele dedicate soldaţilor romani din Primul Război Mondial, fii şi fiice ai satului românesc, monumente pe care le regăsim pretutindeni pe pământul României.

Suntem recunoscători tuturor celor care prin eroism, jertfă, abilitate politico-diplomatica şi demnitate românească au făcut posibil acest moment istoric esenţial pentru devenirea naţiunii romane reîntregite!”, a scris Corlăţean, pe Facebook.

Titus Corlăţean a participat la ceremoniile organizate de autorităţile locale, parteneri din societatea civilă, din mass-media şi organizaţii ale PSD cu ocazia Zilei Tratatului de la Trianon, în Ploieşti – Bucov, Buzău şi Alba-Iulia.

El a coordonat organizarea în judeţul Dâmboviţa, de către PSD, a ceremoniilor de marcare a Zilei Tratatului de la Trianon, în România.

Share