Romașcanu (PSD): Îl felicit pe domnul Barna că s-a alăturat Opoziției!

Share

Liderul USR, Dan Barna, a comentat gestionarea crizei de coronavirus de către Guvernul Orban, într-o emisiune la care a participat, alături de Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, și Rareș Bogdan, europarlamentar PNL.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Barna a spus că Executivul condus de Orban ar primi, probabil, ”o notă de trecere” spunând că locuitorii din Suceava i-ar da nota 2 pentru gestionarea pandemiei, în timp ce conspiraționiștii i-ar da notă mare pentru că ei oricum nu cred în existența coronavirusului. Liderul USR a citat un politician PSD care i-ar fi spus lui Barna că ”dacă am fi fost noi la guvernare (PSD, n.red.), ar fi fost jale”. Barna a refuzat să spună numele politicianului spunând că a fost vorba de o discuție privată.

Romașcanu a citat un sondaj care ar arăta că 53% dintre români consideră că Guvernul Orban a acționat prost și foarte prost în gestionarea crizei și l-a ironizat pe Dan Barna felicitându-l că ”s-a alăturat partidelor de opoziție” și i-a transmis că USR este un partid ”născut în opoziție și menit să rămână în opoziție”. Despre Rareș Bogdan, Romașcanu a spus că face cea mai bună opoziție la Guvernul Orban.

Întrebat fiind cum ar fi arătat gestionarea crizei de COVID-19 dacă la guvernare ar fi fost Cabinetul Dăncilă, Rareș Bogdan a zis că i se pare deplasat să vorbească despre un politician ca Viorica Dăncilă într-o zi „atât de importantă pentru români cum este ziua semnării Tratatului de la Trianon”, prin care marile puteri au recunoscut intrarea Transilvaniei în granițe românești.

Share