Ține la distanță durerile de spate și bucură-te de un somn corespunzător cu ajutorul unui scaun de masaj

Share

Dacă în scurt timp de la inventarea lor sezlongurile au devenit omniprezente, lucrurile par să evolueze în aceeași direcție și pentru scaunele de masaj. Viitorul se arată promițător pentru acestea, fiind posibil ca în curând să reprezinte un obiect de mobilier cu tradiție, constituind parte importantă în decorul locuințelor. Joacă de altfel dublu rol – și estetic și mai ales funcțional, fiind o investiție inspirată în sănătate.

De la lansarea conceptului până în prezent deja evoluția este sesizabilă. La ora actuală sunt produse la scară largă, sub branduri populare, și vin însoțite de funcții de masaj din cele mai complexe. Sunt ideale pentru relaxare, dar și pentru menținerea unui stil de viață sănătos, mai ales în cazul celor sedentari.

Din dorința de a oferi publicului șansa la o relaxare optimă, specialiștii magazinului Masatto ies în întâmpinarea celor interesați cu un portofoliu vast de modele, vizând scaune de masaj și fotolii profesionale produse de nume consacrate precum Rokol, iRest, Panasonic, Inada, dar și modele sub brand propriu: ZETA, ELEKTRA, VEGA, ATLAS, SIRIUS, DOMINUS și POLARIS.

Problemele societății actuale în ceea ce privește starea de sănătate generală

Într-o lume a vitezei, preocupările pentru partea financiară primează, iar sănătatea este tot mai neglijată. Poziția în care petrec cel mai mult timp românii este în șezut, la birou. Cele mai frecvente simptome ale stilului de viață sedentar sunt durerile de spate. Se datorează în principal faptului că poziția adoptată nu este una corespunzătoare.

Ideal ar fi ca fiecare să bifeze cel puțin 30 de minute de activitate fizică zilnic, ceea ce prea rar se întâmplă. Câți reușesc să frecventeze o sală de fitness, respectiv gimnastică? Este important pentru că mișcarea detensionează organismul. Când anxietatea și tensiunea cresc, randamentul la locul de muncă și în general scade.

Preîntâmpină nevoia de mișcare varietatea de scaune de masaj propuse pe site-ul www.masatto.ro. Ședințele constante realizate de un astfel de articol sunt de altfel recomandate și de către cadrele medicale întrucât constituie o cale optimă de relaxare. Vizează detensionarea organismului și totodată aduc o contribuție importantă vizavi de prevenirea afecțiunilor diverse ce pot fi dezvoltate la nivel de coloană.

Un scaun sau un fotoliu de masaj reprezintă o investiție de termen lung. Elimină nevoia de a beneficia de resurse precum timpul și banii, pe care le-ar presupune fecventarea unui salon de masaj profesional. Realizând un calcul estimativ, se dovedește aceasta o alegere mult mai convenabilă și rentabilă în comparație cu serviciile unui terapeut – este și mai comod de asemenea.

Sunt considerate o adevărată binecuvântare mai ales pentru cei care au un program încărcat. Principalele funcții pe care le înglobează aceste scaune de masaj asigură estomparea durerilor pe care le cauzează un nivel de stres crescut acumulat în mușchi, precum și eliminarea disconfortului specific. Totodată sunt avantaje ce nu pot fi omise și îmbunătățirea fluxului sanguin, respectiv eficiența prezentată a sesiunilor de masaj în eliminarea toxinelor din corp.

Despre influența pe care stresul de peste zi și grijile pentru ziua de mâine o are asupra somnului nici numai este necesar a menționa. Este de asemenea o problemă îngrijorătoare în societatea curentă. Astfel, optând pentru scaunul potrivit, cu ajutorul recomandărilor din partea experților, somnul este vizibil îmbunătățit, ceea ce înseamnă că și starea de sănătate este la fel. Altfel este rezistența corpului la condițiile de stres, întrucât somnul favorizează o stare de relaxare generală.

Specialiștii constată și alte beneficii ale ședințelor de masaj realizate cu ajutorul unui astfel de articol. Sunt foarte importante astfel avantaje ca eficiența cu care depresia este combătută, dar și stimularea secreției de endorfine – despre care se știe că sunt generatoare ale unei stări de bine optime. Per ansamblu, întregul sistem imunitar este refăcut și menținut în condiții de sănătate deosebite.

Nu în cele din urmă, de menționat sunt detaliile ce vizează aspectul fizic, îmbunătățit considerabil prin sesiuni constante de masaj. Tonusul muscular este asigurat, ceea ce se resimte mai ales la nivelul spatelui prin faptul că durerile nu mai sunt atât de intense.

Desigur că motivele pentru care un scaun de masaj constituie o investiție de termen lung sunt mult mai multe. Cei interesați le pot descoperi, optând pentru propriul articol de acest tip. Portofoliul Masatto este suficient de extins pentru a acoperi o lungă listă de preferințe și posibilități financiare.

Share