home CORUPTIE, ECONOMIE, POLITICA Moise Guran spune că sunt semne că sfârșitul guvernului PSD e aproape

Moise Guran spune că sunt semne că sfârșitul guvernului PSD e aproape

Share

Jurnalistul Moise Guran prevesteşte apropiatul final al guvernului PSD. Probabil al acestui guvern. Jurnalist economic, Guran aduce argumente specifice.

Moise Guran: Statul român nu mai poate fi guvernat. Financiar nu se mai susține

Declarațiile politice sunt înșelătoare, nu vă luați după ele! De câteva luni vă avertizez să primiți cu reținere și cifrele oficiale, atât cele referitoare la bugetul statului, cât și estimările Comisiei de Prognoză sau ale Institutului de Statistică, trecut sub șaua Secretariatului General al Guvernului (după critici directe ale liderului Liviu Dragnea).

Sunt doar cifre! Se pot face din pix. Acum vă rog să vedeți dincolo de hărmălaia politică – declarații ritoase, moțiuni, amnistii, protocoale, toate acestea distrag atenția de la o realitate simplă: statul român nu mai poate fi guvernat. Financiar nu se mai susține.

Urmează argumente de specialitate, structurate sistematic, apoi…

Moise Guran: Moţiunea de cenzură, ca oportunitate pentru a o şterge de la guvernare

Acum, după ce ați citit toate acestea, întrebați-vă dacă Dragnea sau Dăncilă vor să mai rămână la guvernare. Dar, mai pot? Ce vor face peste două luni? Cum vor explica acest dezastru? Așa că, uite ce bine, Opoziția tocmai depune o moțiune de cenzură!

Nu zic că nu trebuie să o depună, zic că trebuia de mult timp să o facă! Problema este că dacă Dragnea vrea să plece de la guvernare se va asigura de două lucruri: 1. Că își dă amnistia/dezincriminarea înainte să pice guvernul; 2. Că îl dau jos alții, în timp ce el se va fi luptat eroic să mărească pensiile românilor, dar vai! nu a fost lăsat.

 

Share