home ECONOMIE TICTrans – soluția pentru transportul coletelor în Germania

TICTrans – soluția pentru transportul coletelor în Germania

Share

Dat fiind faptul că suntem din ce în ce mai ocupați iar timpul nu ne permite de fiecare data să facem ce ne place, încercăm să găsim cât mai multe soluții pentru a ne elibera rapid de treburile care ne presează și în acest mod să ne ocupăm de lucrurile ce contează cu adevărat pentru noi. Atunci când avem de trimis un colet în altă țară avem impresia că asta ne va lua mult timp și ne va ține în tensiune până suntem siguri că pachetul pe care l-am trimis a ajuns în siguranță. Asta se întâmplă de regulă atunci când apelăm la o firmă de transport colete in Germania de o calitate îndoielnică. Ar trebui să scapam de grija trimiterii coletului apelând la o companie serioasă cum este şi TICTrans şi care vă ofera o serie de motive prin care vă determină să alungati inoielile dacă doriti să trimitei un colet către Germania:

  1. TICTrans dispune de un serviciu ce vă scutește pe dumneavoastră de drumuri parcurse până la sediul firmei cu scopul de a lăsa coletul. Dumneavoastră indicați adresa de unde doriți să fie preluat coletul iar de restul se va ocupa TICTrans. La fel se întâmplă și în cazul livrării coletului în orice parte a Germaniei. Acest serviciu este menit să vă vină în ajutor prin faptul că economisiți timp, iar asta arată implicarea şi profesionalismul companiei.
  2. Taxele suplimentare pentru preluarea coletelor de la ușa dumneavoastră nu sunt percepute de această companie şi colaborează cu firme de curierat rapid din România. Așadar, coletul va ajunge la dumneavoastră în timp util fără a fi percepute taxe suplimentare.
  3. TICTrans pune la dispoziția clienților curse săptămânale ce au scopul trimiterii de colete în Germania și din Germania spre România. Puteți trimite colete în orice parte a Germaniei, inclusiv în zonele mai puțin accesibile iar un angajat al firmei se va ocupa personal de livrarea coletului nealterat pana la destinatie . În caz contrar, firma oferă despăgubiri pentru coletele deteriorate.
  4. Dacă vă faceți griji în privința greutății coletului dumneavoastră trebuie să știți că TICTrans oferă soluții pentru transport de la un kilogram până la cantități de ordinul tonelor. Ba chiar dispune de diverse oferte personalizate în funcție de cantitate.

Așadar, bazându-se pe nevoile clienților, compania de transport TICTrans se află într-un proces continuu de dezvoltare ce are drept scop satisfacerea cât mai multor clienți, dând dovadă de fiecare dată de profesionalism, seriozitate și punctualitate și venind mereu în sprijinul clienților săi cu oferte inedite.

Citeşte şi
Lucian Bode, ministru desemnat al Transporturilor, trimite despăgubirile peste 1 milion de euro la DNA

Liberalul Lucian Bode, deputat de Sălaj, a primit aviz pozitiv în comisiile reunite din Parlament Read more

Darius Vâlcov susţine că Occidentul doreşte subdezvoltarea României

Consilierul ministerial Darius Vâlcov, denumit și "premierul din umbră", a ieșit la atac pe toate Read more

Autostrăzile PSD sunt un mod de a nu face nimic concret

Tehnica Ministerului Transporturilor de a anunţa că fae ceea ce ulterior nu face continuă până Read more

Ponta propune un doctor în antropologie socială la Transporturi (revista presei)

Există o nominalizare făcută de Ponta pentru Transporturi, trimisă de Ponta la Cotroceni: Mihai Fifor, Read more

România nu are autostrăzi din cauza FSN / FDSN / PDSR / PSD

Autostrăzile sunt sistemul snagvin al economiei unui stat. Dacă Transporturile nu funcţionează eficient, economia are Read more

Băsescu: Amân numirea lui Ovidiu Silaghi

Băsescu: "Ministrul interimar al Transporturilor termină mandatul pe 25 august. Voi lua decizia definitivă privind Read more

ANALIZĂ Guvernul Ponta, cabinetul frânei noastre naţionale

Avem acum orice posibilitate de a vedea la putere un Executiv corupt, un caz exemplar Read more

Revista presei. Sechestru in Romania pe firmele Cosa Nostra

~Boagiu: taxa de autostrada, doar cand aceasta va exista~Petronela, consilier penal ce examina soferii profesionisti~cat Read more

A apărut numărul 13 al Revistei Mişcarea

Revista Mișcarea este disponibilă la chioșcuri de difuzare a presei și în rețelele de benzinării Read more

Revista presei. La revedere, Bechtel!

~Spre faliment: Ternoelectrica si CNH~Regele ciobanilor~USL ar castiga alegerile degeaba~francul, calaul elvetian~temeri privind viitorul economiei Read more

Share