home CORUPTIE, POLITICA Teodorovici: „Actuala conducere a PSD este dezastruoasă pentru ţară”

Teodorovici: „Actuala conducere a PSD este dezastruoasă pentru ţară”

Share

Eugen Orlando Teodorovici, supranumit OMS, contraatacă, după ce Paulică Stănescu l-a făcut calamitate şi aventurier politic.

Orlando afirmă acum că „actuala conducere executivă ‘interimara’ a PSD este dezastruoasă pentru ţara” şi că Ciolacu şi Stănescu sunt traşi de sfori.

„Am afirmat şi am (şi) demonstrat întotdeauna că, în plan economic, sunt şi voi fi un #liberal convins, iar în ceea ce priveşte măsurile destinate cetăţenilor acestei ţări, sunt şi voi fi mereu un #socialist adevărat. E şi motivul pentru care am ales să fiu membru PSD, căci din punctul meu de vedere, e singurul partid pentru oameni – un partid cu suflet‼️ … doar că acum trebuie reînsufleţit niţel!

Acestea sunt principalele motive pentru care nu pot fi de acord cu ideea că PSD ar trebui să rămână în opoziţie, atât timp cât toţi membrii PSD – şi nu numai – suntem de acord că actuala conducere executivă ‘interimara’ este dezastruoasă pentru ţară‼️ Nu putem rămâne în opoziţie doar pentru a capitaliza – eventual – politic … PSD are capacitatea şi profesioniştii necesari pentru a conduce această ţară aşa cum a mai făcut-o de-a lungul vremii. Sunt acele guvernări cu care ne mândrim acum şi care au adus bunăstare romanilor, dar au şi pus România pe harta lumii democratice şi au adus-o în UE Acesta este PSD care îmi dă curajul de a-mi asuma orice fel de #luptă politică, atât timp cât consider că pot contribui în vreun fel, oricât de puţin, la bunăstarea romanilor şi la dezvoltarea României‼️

Dacă înţeleg să îmi asum funcţia de preşedinte al PSD, înţeleg să-mi asum inclusiv #istoria sa, cu bune şi cu rele, cu liderii, cu membrii, cu simpatizanţii săi, cu greşelile, dar mai ales, cu #reuşitele care îi aparţin şi care au făcut, la un moment dat, că #Romaniasaconteze.

În toată activitatea mea am fost adeptul aprecierii prin rezultatele muncii depuse. La fel, consider că este obligatoriu că, în calitate de #preşedinte al celui care trebuie să rămână cel mai important partid politic din România zilelor noastre, activitatea ta să poată fi apreciată prin prisma unor #rezultate vizibile, concrete şi care să se regăsească în măsuri menite să îmbunătăţească nivelul de trai al romanilor.

Eu am #curajul de a mă prezenta oricând în faţa colegilor cu aceeaşi dorinţă şi convingere că România are nevoie de o altfel de politică sau de o politică altfel, o politică asumată, o politică a deciziilor, o politică ce nu se fundamentează pe înţelegeri transpartinice, ci strict pe #interesul romanilor şi al României!

De aceea, nu voi accepta niciodată să fiu acel tip de politician care să nu-şi asume funcţia sau care să prefere poziţia de mai vechi sau mai nou ‘manuitor al sforilor politice’. Prefer să fiu acel politician ‘rebel’, în sensul în care îmi permit să fiu sincer şi liber de orice ‘sfori’! Oare câţi dintre colegii mei politicieni îşi permit acest lucru?!”, a scris Teodorovici.

Secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, susţine că Eugen Teodorovici, a fost o calamitate.

„Teodorovici este un aventurier politic, incapabil să se gândească la PSD şi la colegii lui. El nu este un social-democrat autentic. A fost o calamitate atunci când s-a aflat la conducerea partidului fiind preocupat doar de funcţii”, a spus marţi Paul Stănescu, secretarul general al PSD despre fostul titular de la finanţe în guvernul Dancila care l-a criticat, la rându-i, în termeni duri pe preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

Share