Teo a castigat alegerile in Colegiul 19. Rm Valcea ramane portocaliu

Share

Omul de televiziune Teodora Trandafir a castigat alegerile din Colegiul 19, din sudul Capitalei.

Teo Trandafir a obtinut 54,03% din voturi la alegerile din Colegiul 19, in timp ce Liliana Minca a intrunit 45,97%, potrivit rezultatelor numaratorii paralele realizate de PDL, anunta HotNews.

Anterior, si Cristian Preda, purtatorul de cuvant al candidatei PDL, a anuntat la Realitatea TV ca Teo Trandafir a obtinut circa 55% din voturi, citand un sondaj intern facut de democrat-liberali.

Prezenta la vot a fost cea mai slaba din istoria democratiei romanesti – doar 14,65% dintre alegatorii cu drept de vot s-au prezentat la urne.

Sectiile de votare s-au inchis duminica, la ora 21.00, in sectorul 4 din Capitala, intr-un scrutin in care Teo Trandafir (PDL) si Liliana Minca (PSD+PC) si-au disputat fotoliul de deputat din Colegiul uninominal 19. Imediat dupa inchiderea urnelor, cele doua candidate au sustinut scurte declaratii de presa la sediile de campanie.

Teo Trandafir s-a declarat increzatoare in privinta rezultatului alegerilor, dar a precizat ca asteapta numaratoarea paralela de la partid.

De cealalta parte, Liliana Minca a acuzat “o campanie murdara din partea PDL”… citeste tot aici

Romeo Radulescu e noul primar de Ramnicu-Valcea

Democrat-liberalul Romeo Radulescu este noul primar al municipiului Ramnicu Valcea, castigand alegerile in fata social-democratul Remus Grigorescu.

Potrivit rezultatelor sondajelor de la iesirea la urne, victoria apartine candidatului democrat liberal, care a obtinut 56% din voturi.

Pana la ora 18.00, la sectiile de votare din Ramnicu Valcea s-au prezentat 24,61 % dintre alegatori, informeaza datele prezentate de Biroul Electoral Municipal.

La turul intai, care s-a desfasurat pe 18 aprilie, prezenta la vot a fost de numai 31,6%, exprimandu-si optiunile electorale 31.923 din cei 101.754 de cetateni cu drept de vot din municipiu.

Functia de edil-sef a ramas vacanta dupa ce fostul primar, Mircia Gutau, a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare pentru luare de mita.

Sursa: Ziare.com

Share