Tendinţe în ascensiune – costumele elegante pentru femei

Share

Alegerea ţinutei pentru un eveniment glamorous poate reprezenta pentru oricare dintre noi o adevărată provocare. Pentru un look WOW, nu doar ţinuta aleasă este importantă, ci şi atitudinea purtătoarei.

Pentru nunţi, botezuri sau cununii civile, majoritatea femeilor merg pe varianta clasică şi aleg să poarte rochii. Însă în ultima vreme podiumurile de modă au fost invadate de un stil aparte, care îmbină femininul cu masculinul, sobrul cu romanticul şi fineţea cu duritatea. Este vorba de moda costumelor la femei.

Nouă ne place la nebunie cu arată o femeie îmbrăcată într-un costum cu pantaloni. Acel aer incontestabil de “who’s the boss?” îi oferă oricărei femei o alură irezistibilă, mai ales atunci când un asemenea look este completat de elemente ultra-feminine precum un ruj roşu, nişte bucle bine definite şi o manichiură sexy.

Costume care te vor pune în lumina reflectoarelor

Alege să înlocuieşti nuanţele clasice de alb, bej, gri sau negru cu tonuri superbe de albastru electric sau roz somon. Pentru un efect fascinant, asortează unui asemenea costum un tricou cu imprimeu jucăuş şi nişte bijuterii masive.

Opţiunile sunt nenumărate! Pe piaţă întâlnim o mulţime de modele de costume elegante femei pentru toate gusturile, astfel încât, dacă un costum negru simplu ţi se pare o alegere prea sobră, poţi miza pe costume cu imprimeuri din cap până în picioare. Anul acesta se poartă imprimeuri leopard, florale sau vegetale. Pentru a crea echilibru într-o asemenea ţinută este important să asortezi costumul cu alte piese vestimentare neutre: cămăşi sau tricouri simple.

Un costum cu imprimeu paisley, spre exemplu, va arăta foarte bine dacă este asortat cu un top alb şi cu nişte cercei albi de mari dimensiuni. Se va potrivi de minune pentru o petrecere de tip cocktail, o întâlnire sau chiar pentru o nuntă. Nu încape îndoială că o asemenea ţinută te va pune în lumina reflectoarelor!

Costumele cu dungi sunt şi ele la mare căutare. Se potrivesc oricărei femei, indiferent de siluetă, deoarece dau aluzia de alungire. Un costum în dungi realizat dintr-un material fluid, precum satinul, amintind mai degrabă de pijamale este perfect pentru un eveniment glam. Este genul de ţinută nonconformistă, care te va ajuta să ieşi din tipare.

Dacă costumul cu pattern-uri interesante din cap până în picioare ţi se pare prea mult, poţi alege costume nunta cu pantaloni într-o culoare, care au doar sacoul imprimat. De exemplu un costum cu pantaloni conici negri şi cu sacou cu carouri este ideal pentru femeile care adoră stilul cuminte, clasic. Poţi să scoţi o asemenea ţinută din banal, asortând-o cu bijuterii impunătoare şi creative.

Care este modalitatea ta favorită de a purta un costum elegant?

Share