home POLITICA Telefoanele murdare anunta ca Geoana conduce. Ce conduce? Vom afla duminica seara

Telefoanele murdare anunta ca Geoana conduce. Ce conduce? Vom afla duminica seara

Share

cifre mincinoaseExpeditorul “Cifre Reale” mi-a trimis la ora 15:31:53 un mesaj text personal, de la Centru mesaje +31626000230, prin care incearca sa ma manipuleze si sa ma informeze ca Mircea Geoana conduce in sondaje.

Asa cum se poate constata aici, dezinformatorul stie foarte clar ca incalca legea si ca acestea sunt telefoane murdare, pentru ca prefixul +316… este pentru un centru de mesaje aflat la urmatoarea locatie pe planeta:

316: Kansas ( Wichita, Augusta, El Dorado, Mulvane and the Wichita surrounding area)

As fi preferat grupul Kansas. Deci: baietii din PSD, in disperarea lor, incearca sa-i intoxice pe romani si prin aceasta metoda. Pentru cine a uitat sau nu stie, data trecuta cand a fost folosita aceasta metoda de intoxicare a iesit un scandal monstru, iar cel care a folosit-o a pierdut alegerile.

Era in timpul campaniei electorale pentru alegerile legislative si prezidentiale din toamna anului 1996, asa cum isi aminteste si Simona Popescu in “22”.

Acolo unde este acum Kiss FM si alaturi de ceea ce era pe atunci redactia Radio Contact, Miron Mitrea si Ovidiu Musetescu au pus la punct un centru de asa-zise sondaje telefonice, prin care se incerca manipularea alegatorilor.

Ulterior s-a vadit ca unul dintre motivele pentru care romanii primeau telefoane manipulatorii era ca autorii lor, pe atunci numiti FDSN (dar aceeasi Marie care astazi poarta scufia social-democratiei), erau disperati si incercau orice, pentru ca stiau ca pierd alegerile si se vor duce in Opozitie.

Acum fac o intoxicare profund ilegala, pentru ca eu, consumator de servicii de telefonie mobila, am drepturile mele, printre care si acela sa nu primesc astfel de pornografie politica pe SMS.

Share