Teleastul Victor Ciutacu (RTV) îl dă în judecată pe Ciprian Ciucu

Share

După ce s-a ospătat în devălmăşie din bani publici, ca să dezinformeze bucureştenii, Victor Ciutacu îl dă în judecată pe Ciprian Ciucu, primarul ales al Sectorului 6.

Victor Ciutacu, moderator la România TV, a anunțat că-l dă în judecată pe Ciprian Ciucu, noul primar al Sectorului 6. Liberalul l-a zdrobit la alegeri pe Gabriel Mutu (PSD) – favoritul posturilor patronate de mogulii Sebi Ghiță (România TV) și Dan Voiculescu (Antena 3).

Cele două posturi au beneficiat, în perioada 2016-2020, de contracte de publicitate uriașe cu bani publici de la primăriile din București.

Ciprian Ciucu a reacționat la campaniile furibunde de linșaj public de la posturile respective, caracterizând ceea ce face Ciutacu la RTV drept “ce e mai oribil în presă”. Pe contul său de Facebook, indignat, liberalul a replicat vehement: „MocirlA3 preia aceeași manipulare inventată.

Este clar că este o făcătură! Vorba aia, până nu te porcărie și A3 parcă nu ești suficient de credibil. Mă confirmă. Micii varani își fac treaba, își justifică existența. Minciuni de la un cap la altul.

Așa arată jegul! Un interlop (?) de care nu am auzit în viața mea mă «susține» pe mine. L-au inventat, l-au scos de undeva, nu știu, și l-au învățat să spună o poezie.

Un mare jeg aces „ziarist”!!! Ciutacu reprezintă ce este mai oribil in «presa» românească. Butaforie de la un cap la altul. Invitat de Ciutacu la «breakingnews».

Eu nu îmi imaginam că există o asemenea mizerie în acea televiziune și in politică.

Pus în scenă de Mutu, pe bani, e disperat! Cusute cu ață albă, sunt și proști. Înțeleg ca urmează pe Antena3. #pixelul_albastru

Veniți la vot!!!

P.S. CNA este degeaba”.

Moderatorul a anunțat că-l dă în judecată: „Am prostul obicei sa ma tin de cuvant. Mai ales cand ma iau cu politrucii. Fiindca au impresia ca toti sunt ca ei. Uite ca nu. Domnu’ Ciucu isi va incepe mandatul de primar cu un proces inconfortabil, fie si din punct de vedere al imaginii, desi nici banii lui nu ma incurca. Merg pe piata, nu sunt patrati. Am convingerea ca se ocupa Oana sa doara“.

În replică, liberalul a făcut anunțul de spaimă pentru posturile TV arondate PSD: “bani publici, de la Primăria Sectorului 6, nu or să mai vadă!”.

Share