home EVENIMENT, POLITICA Tăriceanu amestecă PNL cu PSD, nu mai ştie ce este în capul lui

Tăriceanu amestecă PNL cu PSD, nu mai ştie ce este în capul lui

Share

„Le-am spus celor de la PSD, pardon, PNL.” Tăriceanu a rămas cu mintea tot acolo, la dragostea dintâi, gândeşte PNL şi gura lui zice PSD.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a precizat, după întâlnirea cu liderii PNL, că a venit la discuții cu 12 condiții, între care sunt unele asupra cărora nu negociază, cum este solicitarea ca PNL să formeze un guvern monocolor.

Principalele declarații ale lui Călin Popescu Tăriceanu

Am venit pregătiți cu un document în 12 puncte care sintetizează principalele elemente de preocupare pe care le avem.

Ele reprezintă condițiile pe care noi le punem pentru a acorda votul viitorului guvern, între care menținerea cotei unice de impozitare, reținerea de a da OUG în domeniul justiției, continuarea proiectelor majore de infrastructură care sunt începute, care sunt în curs de derulare. Am cerut în mod explicit PNL să formeze un guvern monocolor, aceasta fiind o condiție foarte serioasă. Am cerut să se continue listarea la bursă a Hidroelectrica.

Le-am lăsat celor de la PSD, pardon, PNL, să le studieze și vom avea o nouă discuție la începutul săptămânii viitoare pentru a trage o concluzie definitivă.

Sunt chestiuni asupra cărora nu negociem, de exemplu guvern monocolor. (…) Am înțeles că cei de la PMP vor să intre în Guvern. Nu mi se pare normal ca la 30 de ani de la căderea comunismului să avem la guvernare turnătorii securității reprezentați de dl Petrov.

Share