home CORUPTIE, MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE JURNALISTI Alessandra Stoicescu şi-a botezat copilul printre pesedişti

Alessandra Stoicescu şi-a botezat copilul printre pesedişti

Share

Realizatoarea tv de la Antena 3, Alessandra Stoicescu, şi-a botezat copilul într-o companie puternic marcată de prezenţa în păr a unei garnituri solide de pesedişti.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Ceea ce îngrijorează, din vizionarea pozelor de la sindrofia de după, este că la botez au participat, pe lângă pesedişti, jurnalişti ca Cristi Brancu sau Daniel Capatos, ori cântăreaţa de muzică populară Maria Dragomiroiu.

Aşa se văd clienţii PSD mai bine, pe la sindrofii din acestea. Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a fost nașa copilului. Aceasta a postat pe pagina proprie de Facebook o serie de poze de la petrecerea de după slujba religioasă.

În fotografii, apar Viorica Dăncilă, Adrian Năstase, Mircea Geoană și Rovana Plumb.

Acum o săptămână, Paul Stănescu, șeful PSD Olt, a spus că partidul are nevoie de oameni ca Adrian Năstase. Iar în mai, imediat după arestarea lui Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă l-a invitat pe Mircea Geoană înapoi în PSD, dar acesta a refuzat, spunând că are alte planuri. Celelalte planuri au fost funcția de secretar-general adjunct al NATO, pe care abia a început-o.

Share