Suzetele Bibs, moda care a cucerit România – ce au special aceste suzete

Share

Dacă sunteți părinți în căutare de metode care să îl liniștească pe bebeluș, vă veți opri în mod sigur la raionul de produse și accesorii pentru copii. De aici aveți de ales între suzete colorate ca un curcubeu. Ce este mai bun de ales? Uneori părinții nu știu să trieze opțiunile.

Ați auzit de suzetele Bibs?

Veți dori să alegeți produsele de calitate pentru cei mici, mai ales ținând cont că aceștia sunt fragili, au pielea delicată, sunt mai predispuși la a dezvolta alergii și a avea reacții adverse la unele produse. Au pielea de până la 5 ori mai sensibilă decât cea a unui adult, deci este firesc ca orice alegere făcută pentru cei mici să fie supusă testului riguros – oare este bine?

Din rândul suzetelor se remarcă un brand ce a devenit tot mai popular datorită grijii pe care o manifestă în crearea acestor accesorii. Vorbim despre suzetele Bibs, high class și high level. Acestea sunt premium, calitate dovedită în fiecare detaliu ce le descriu. Chiar dacă au un design simplist, atemporal, danezii au gândit o versiune de suzetă care să rezolve multe dintre problemele ce erau cândva asociate cu aceste accesorii.

Suzeta, o plăcere pentru cei mici, lipsită de griji pentru cei mari

Una din îngrijorări legate de suzete se referă la siguranța celui mic. Sunt sigure, ba chiar gândite să fie și practice. Au formă ieșită în afară, nu ating și nu stau în contact cu pielea din jurul gurii. Asta înseamnă adio iritații.

Forma tetinei este anatomică, imită foarte bine sânul mamei și asta înseamnă de asemenea un avantaj. În primul rând pentru că cei mici acceptă aceste tipuri de suzete fără probleme și în al doilea rând pentru că nu vor afecta în vreun fel reflexul de supt. Adică el mic nu va refuza mai apoi sânul sau biberonul, aparent din cauza unei suzete.

Suzetele Bibs sunt plăcute pentru cel mic, sunt moi și flexibile și îl calmează. Au însă nevoie să fie alese conform cu vârsta și să fie înlocuite la timp, pentru a se evita ruperea, deteriorarea tetinei în mod special.

Ce au special suzetele Bibs

Sunt create din latex natural sau silicon, ceea ce le face flexibile. Doar, că, atenție la timpul de utilizare a acestora. La un interval de 4-6 săptămâni este probabil să își modifice forma și volumul și trebuie înlocuite. Însă se comportă excelent în intervalul de utilizare, nu cer atenție deosebită la întreținere, pot fi sterilizate așa cum o faceți și cu alte produse pentru bebeluș.

Cât despre alegerea acestora, poate veți prefera anumite nuanțe sau le veți dori pe cele cu inel fosforescent. Nu uitați însă că extrem de important este să alegeți suzetele conform vârstei. Acestea sunt pe mărimi, de la cele 0-6 luni la cele pentru 12-18 luni și 18 luni +.

Suzete Bibs originale regăsiți la Little Prints

Devenite atât de populare, acestea tentează desigur și pe piața neagră. Nu vă încredeți în orice sursă. Pentru a fi siguri că ceea ce alegeți este realmente ceea ce plătiți, calitatea garantată de brand preferați o sursă sigură, iar aceasta poate fi Little Prints. E-shop-ul în cauză a fost chiar primul care a adus în România acest brand.

Deține totodată un stoc generos de produse pentru bebeluși și în mod special pentru newborn, unele dintre cele fiind esențiale: bavete, păturici, bonete și alte accesorii de cap, baby nests printre altele. Acestea sunt de calitate premium, create cu grijă și atenție la detalii, răsfață pielea, sunt fine și delicate la atingere. Veți găsi și produse sub brand propriu, precum și cele semnate Finn + Emma, Frigg sau Mushie printre altele. Toate acestea respectă o regulă, cea a calității premium. Dar prețurile sunt dintre cele prietenoase totuși.

Suzetele Bibs, o modă atemporală

După ce v-ați asigurat că sunt sigure și plăcute pentru cei mici, veți descoperi că sunt și preferate de generațiile actuale de părinți. Nu degeaba sunt și recomandate de persoane publice, de mămici influenceri. Descoperiți așadar suzetele care au cucerit publicul român și au acum o modă atemporală.

Asortate cu ținutele bebelușilor, completate de accesorii practice, lanțuri și protecții de suzete, regăsite în același eshop.

Contact:

hello@littleprints.ro

0725 766 847

Share