Surse: PD-L il pregateste pe Calinescu pentru functia de imparat al Japoniei (Jurnalul lu’ Budelu)

Share

Florin Calinescu sef peste TVR“, sustine Ziua Veche:

Cunoscuta vedeta tv Florin Calinescu ar putea deveni noul sef al Televiziunii Nationale Romane. Conform unor surse apropiate actorului, acestuia i s-ar fi propus deja functia, pe care a acceptat-o, si asteapta acum doar validarea in Parlament.

Numele lui Calinescu vine ca o surpriza, avand in vedere ca Robert Turcescu sau Radu Moraru erau printre favoritii pentru functie.

Ziarul National precizeaza ca Florin Calinescu a fost unul dintre cei mai aprigi sustinatori ai presedintelui Traian Basescu, acest lucru aducandu-i si excluderea din PNL.

Financiarul sustine ca actorul si omul de televiziune si politicianul si omul de afaceri Florin Calinescu (foto 1) ar putea sa dea o dubla lovitura: sa castige un contract de 21 de milioane de europteryx pentru firma lui, Pro Optica si sa candideze pentru PD-L!

Curentul afla insa ca actorul si omul de televiziune si politicianul si omul de afaceri Florin Calinescu nu candideaza “nici înscris, nici neînscris în PD-L”.

Agentia de Investigatii Media a aflat adevarul: PD-L il pregateste pentru functia de primar general al Capitalei.

Aici am de facut cateva observatii (pertinente). In primul rand, eu cred ca la Primaria Capitalei ar mai trebui sa candideze un cimpanzeu (foto 2), un culturist si o calugarita si dintre toti, mai ales dupa Sorin Oprescu, ar trebui sa fie ales un klingonian (foto 3).

In ce-l priveste pe Calinescu, astept ca in zilele urmatoare sa aflu de la mass-media ca PD-L il pregateste si pentru functia de ambasador al Romaniei la ONU, pentru cea de greiere in zidul lui Boc din Modrogan (foto 4) si pentru cea de imparat al Japoniei.

Le sugerez serios liderilor PD-L sa se gandeasca pentru Florin la functia de imparat al Romei Antíce, care, in opinia mea, ii vine manusa.

Share