Supravieţuitorii de pe Moskva ar fi fost scufundaţi cu crucişătorul

Share

La aproape două luni de la scufundarea navei-amiral a rușilor, Moskva, în Marea Neagră, misterul planează asupra evenimentelor petrecute.

Tatăl unuia dintre militarii ruși decedați, Dmitri Shkrebets, amenință cu dezvăluiri incendiare.

Tatăl lui Egor Shkrebets a cerut Kremlinului să clarifice numărul real de morți, în condițiile în care autoritățile de la Moscova au precizat până acum că este vorba doar despre un singur decedat.

Bărbatul a precizat că va face publice mai multe detalii, insistând că este un adevărat patriot al Rusiei și că susține invazia din Ucraina.

Sfidând avertismentele de a rămâne tăcut, Shkrebets a întrebat:

„Vreți să știți de ce nu au existat supraviețuitori grav răniți din Moskva? Pentru că au fost scufundați împreună cu crucișătorul”.

„Nu au putut remorca nava spre Sevastopol, pentru că toată lumea avea să-și dea seama ce s-a întâmplat, așa că în noaptea de 13 spre 14 aprilie au tras-o mai spre sud și au scufundat-o.

Acesta este adevărul gol, adevărul înfricoșător și îngrozitor pe care îl voi dovedi. Timpul va trece și voi dovedi”, a precizat apoi rusul.

Dmitri Shkrebets este cel care a solicitat Kremlinului despăgubiri financiare pentru decesului fiului lui, Egor, însă a fost refuzat.

Share