Suedia in Eurovision (3). Charlotte Perrelli, aceasta Kate Ryan a anului 2008

Share

Charlotte termina finala Eurovision 2008 dezastruos, pe locul 18, iar Ucraina ocupa un onorabil loc 2, dupa ce Ani Lorak reuseste sa suceasca mintile europenilor cu o coregrafie foarte interesanta, o voce puternica si un look care ar umple-o de invidie pana si pe Madonna, in timp ce Perrelli se alege cu titlul de Kate Ryan al editiei 2008.

~Adrian Lupescu, Cluj~

Kate Ryan a reprezentat Belgia la Eurovision 2006, iar inaintea competitei era cotata ca avand sanse foarte mari la castigarea trofeului, insa nu a reusit nici macar sa treaca de semifinala. De atunci, in fiecare an, blogerrii desemneaza un/o Kate Ryan. Pana acum Suedia a acumulat deja 3 titluri din 4 posibile.

Insa ce s-a intamplat in mintea europenilor, intrucat au clasat Suedia atat de jos, in ciuda melodiei si a prestatiei aproape fara cusur a Charlottei? Pai, infatisarea foarte ciudata a interpretei, accentuata si de machiajul strident, i-a socat pe telespectatori, incat toate voturile fanilor muzicii disco s-au dus catre Ani Lorak.

Dovada stau comment-urile userilor YouTube, care scriu despre prestatia suedezei: “Great song, great performance, but she looks like an alien”. Concluzia: nimeni nu voteaza un extraterestru. Pentru dezastrul de la Eurovision, organizatorii suedezi dau vina pe faptul ca melodia este prea suedeza, aduce prea mult din sound-ul Abba.

(va urma)

Share