home MASS MEDIA, POLITICA STAREA PRESEI Radu Moraru la Nasul: “Nistorescule, esti un golan si-un derbedeu!”

STAREA PRESEI Radu Moraru la Nasul: “Nistorescule, esti un golan si-un derbedeu!”

Share

Radu MoraruIn timpul emisiunii “Nasul”, jurnalistul Radu Moraru a intrebat-o pe invitata lui, Elena Udrea, ministrul Turismului, daca, inainte de atacul inceput asupra ei de catre Cornel Nistorescu in publicatia craioveana “Editie Speciala”, din Craiova, (“NutzY, spaima putzii”) a fost contactata de jurnalist pentru o discutie prealabila.

Raspunsul Elenei Udrea: “Nu, niciodata”. Atunci Nasul a reactionat: “Ok, atunci voi spune ceva. CNA, va rog sa-mi dati amenda: Nistorescule, esti un golan!”, apoi a continuat: “Doamna, sunteti convinsa ca lucrurile stau asa? Chiar nu-l cunoasteti pe Cornel Nistorescu? Nu ati vorbit niciodata cu el?”.

Al doilea raspuns al Elenei Udrea: “Nu, domnule Moraru, absolut niciodata. Nu-l cunosc si nu am vorbit cu dl. Nistorescu”. Reactia lui Radu Moraru a fost: “Din nou in atentia CNA, pentru a doua amenda: Nistorescule, esti un golan si un derbedeu!”.

Sorin Rosca Stanescu, lansatorul de fonfleuri

Nasul a continuat, cu Andreea Pora invitata in studio, explicand halul in care a ajuns dupa 20 de ani presa romana, in care un fost sef de gazeta nu are curajul sa isi publice ancheta decat pe blogul sau, nu se incumeta sa o faca in gazeta pe care a condus-o, “Ziua”.

“Faptul ca am ajuns in 2009 sa rostogolim pe canalele media toate elucubratiile si scornelile care, dupa parerea mea, nu ar avea ce sa caute intr-o presa normala, este revoltator”, a constatat Andreea Pora.

Nu va voi mai plictisi acum cu faptul ca toata insailarea scoasa pe nas de Sorin este o braila, un fonfleu, cum chiar Sorin numea pe vremuri, cand am lucrat cu el, chiar acuzele fara sustinere pe care le-a produs el acum. Aveti analiza mea, publicata dupa ce a inceput scandalul.

Discutia de pe B1TV s-a centrat apoi in jurul faptului ca, de furie ca le-a stricat diversiunea, jurnalistii din mass-media aflata sub ocupatie moguliana a reactionat, dandu-l afara din breasla pe Rosca Stanescu. Este un lucru care a fost deja constatat de cateva zile de jurnalistul Dan Badea.

“Victor Ciutacu, acest individ balos”

“Daca Mucea vorbea mai multe, Victoras, puteai sa dai si tu cu subsemnatul”, i-a transmis Nasul lui Victor Ciutacu. Radu Moraru a continuat, enumerand afacerile dubioase din jurul lui Musetescu, de pe cand acesta conducea APAPS, institutie numita anterior FPS, iar acum AVAS: Petrom, Alro, Aro, Polirom, privatizari pentru Clanul Omar Hayssam, faptul ca Musetescu a recunoscut ca nu a facut treaba la APAPS.

“Ai stiut ce se intampla acolo? Ai declarat de curand ca ai fugit la timp. Hopa! Deci stii! Ma intereseaza ca dupa aia ai ajuns la Jurnalul National, apoi ai devenit consilier al lui Seres la Ministerul Industriilor”, a spus Radu Moraru, atragand atentia ca, pe vremea lui Musetescu, Ciutacu era in consiliul de administratie al unor firme, alaturi de Hassan Awdi, domnul de la Rodipet, binecunoscut pentru faptul ca, de curand, nu mai distribuie presa.

Ceea ce se intampla in prezent cu “Nasul” este un fenomen foarte interesant. Sunt curios pana unde va merge acesta, pentru ca nici nu am intrat inca in campania electorala si diversiunile vor continua.

E o situatie destul de ciudata. Unii “rostogolesc”, vorba Andreei Pora, tot felul de prostii, acreditandu-le ca fiind adevaruri. Cum va fi de-acum incolo? Va veni seara de seara Radu Moraru, de cate ori va fi nevoie, ca sa demanteleze diversiunile puse la cale de astia? Vom vedea si vom comenta…

Share