home MASS MEDIA, POLITICA Cornel Nistorescu: Nutzy, spaima putii. Oroarea în stare pură

Cornel Nistorescu: Nutzy, spaima putii. Oroarea în stare pură

Share

Aceasta este mizeria publicata pe 27 aprilie 2009 de catre fostul jurnalist Cornel Nistorescu in publicatia craioveana “Editie Speciala” a interlopului Adrian Mititelu.

Este genul de mitocanie care nu are ce cauta pe hartie, care si-a facut loc cu forta insa pe ea, in Banie si am ezitat multa vreme sa o public. O fac acum. Mi-a adus aminte Radu Moraru. Asemenea lucruri ne polueaza. Rusine. Cel din foto, de jos, este chiar autorul.

Cum, nu stiti? Cornel Nistorescu e numele sau si, cand un om scrie asemenea porcarii, este covarsit de ele, devenind tot mai mic. Minuscul. Ganditi-va cat de mic este acest om, daca aceste porcarii cantaresc mai mult decat el si veti afla cat anume cantareste acum fostul jurnalist.

Cornel Nistorescu: “Viţică muşcată de muscă”

Figura bălaie cu privire de viţică muşcată de muscă a intrat repede în cultura urbană. Ba chiar şi în subconştientul tractoriştilor trimişi de criză pe la căsuţele lor modeste de la ţară, dotate cu antene de satelit şi cu bidoane de trăscău.

Românul curios, bârfitor sau obsedat sexual deschide televizorul şi butonează. Pe cel mult al treilea canal, dă de Nutzy! Vale adâncă între ţâţe, ruj întins cu şpaclu, poşetă scumpă, pantof cu toc, picior peste picior (dar numai până în zona în care nu se zăresc şunculiţele), ce mai, vedeta şi dinamita naţiunii!

Cornel Nistorescu: Nutzy S. P. schimbă maşinile albe şi scumpe

Cultă foc, bogată cum puţini mai sunt în tranziţie, Nutzy S. P. schimbă maşinile albe şi scumpe, Merţ şi Audi şi altele din clasa premium, cum schimbă farmacistele chiloţii. O pereche pe zi! Pentru o fată plecată singură din Căcănaţii-Afumaţi este o mare performanţă. Chiar un succes story! Nutzy S. P. este leşinată după putere.

Share