home MASS MEDIA, POLITICA STAREA PRESEI – POLITICA: Isaacson de la Institutul Aspen, fratele lui Geoana, impulsioneaza Realitatea TV (Tiberiu Lovin/Reporter Virtual)

STAREA PRESEI – POLITICA: Isaacson de la Institutul Aspen, fratele lui Geoana, impulsioneaza Realitatea TV (Tiberiu Lovin/Reporter Virtual)

Share

Printre stirile scurte de astazi, scrie Tiberiu Lovin aici, am publicat o informatie legata de agitatia de la Realitatea TV, pentru ca ar fi venit o jurnalista de la CNN.

Povestea din spatele ei este alta. Nu ziarista a provocat tensiunea, ci personajul pe care-l insotea: Walter Isaacson, fost CEO la CNN si actualul presedinte al Institutului ASPEN, care a organizat in Romania prima reuniune a retelei.

Presedintele Trustului Realitatea-Catavencu, Emil Hurezeanu, i-a luat un interviu, care va fi difuzat maine seara, pe la 23.00, dupa cate am fost informat.

Pe scurt, institutul are mai multe filiale, iar cea din Romania este condusa de Mircea Geoana, stapanul cu acte al PSD. Totusi, ce stim despre Institutul Aspen din Romania?

“Observatorul Cultural” si-a scos periuta si i-a facut o imagine de #noi sutem deasupra tuturor#: “Institutul Aspen România este o organizaţie apolitică, fără afiliere la un partid politic sau punct de vedere. Membrii Aspen reprezintă o varietate de opinii din diverse sectoare: business, politic sau academic”.

Articolul este lung si nu-l citez tot, dar pot observa ca “Observatorul” a omis sa spuna ca Geoana il conduce, iar omul nu e nici pe departe apolitic… citeste tot aici

Share