home MASS MEDIA, POLITICA STAREA PRESEI – POLITICA: Isaacson de la Institutul Aspen, fratele lui Geoana, impulsioneaza Realitatea TV (Tiberiu Lovin/Reporter Virtual)

STAREA PRESEI – POLITICA: Isaacson de la Institutul Aspen, fratele lui Geoana, impulsioneaza Realitatea TV (Tiberiu Lovin/Reporter Virtual)

Share

Printre stirile scurte de astazi, scrie Tiberiu Lovin aici, am publicat o informatie legata de agitatia de la Realitatea TV, pentru ca ar fi venit o jurnalista de la CNN.

Povestea din spatele ei este alta. Nu ziarista a provocat tensiunea, ci personajul pe care-l insotea: Walter Isaacson, fost CEO la CNN si actualul presedinte al Institutului ASPEN, care a organizat in Romania prima reuniune a retelei.

Presedintele Trustului Realitatea-Catavencu, Emil Hurezeanu, i-a luat un interviu, care va fi difuzat maine seara, pe la 23.00, dupa cate am fost informat.

Pe scurt, institutul are mai multe filiale, iar cea din Romania este condusa de Mircea Geoana, stapanul cu acte al PSD. Totusi, ce stim despre Institutul Aspen din Romania?

“Observatorul Cultural” si-a scos periuta si i-a facut o imagine de #noi sutem deasupra tuturor#: “Institutul Aspen România este o organizaţie apolitică, fără afiliere la un partid politic sau punct de vedere. Membrii Aspen reprezintă o varietate de opinii din diverse sectoare: business, politic sau academic”.

Articolul este lung si nu-l citez tot, dar pot observa ca “Observatorul” a omis sa spuna ca Geoana il conduce, iar omul nu e nici pe departe apolitic… citeste tot aici

Citeşte şi
Amnistia și momentul T0 pentru infractori - sunt cele două verbe care au fost lansate
Jurnalistul Rareş Bogdan îşi exprimă consternarea asupra conţinutului publicistic pe care l-a avut aseară emisiunea
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Cozmin Guşă susţine că liderul PSD Liviu Dragnea vrea să impună cenzuta presei. Prima pe
Liviu Mihaiu este un tip aparte. El e, simultan, şi fost jurnalist, şi jurnalist, şi
După ce a fost prinsă investigând anticorupţie nemijloit gura lui Diacomatu, Laura Chiriac era să
Ponta e nemulţumit că Realitatea TV mai emite. Turbat că mai are puţin şi pleacă
Laura Chiriac, pe adevăratul ei nume Laura Corina Basoc, este noul consilier pe probleme sociale
Dl. Tiberiu Niţu, un vechi client al sistemului, a reuşit să ajungă în fruntea Parchetului
Vanghelie a fost reţinut de către procurorii DNA, iar aceasta devoalează o serie de lucruri
Share