STAREA PRESEI: Cum se demonstrează că Guşă nu a rupt relaţiile de afaceri cu Sorin Vîntu (Dan Badea)

Share

Deşi pare absurd, Cozmin Guşă are nevoie de credibilitate pentru a putea conduce campania diversionistă în favoarea lui Mircea Geoană, protejatul mogulilor pentru fotoliul de la Cotroceni.

Că Geoană e o gloabă pe care şi dac-o îndopi cu jăratic tot gloabă rămâne, ba chiar rişti să se facă scrum, e o altă poveste.

Deocamdată sunt interese şi sume foarte mari aruncate în joc, iar aspiratorul Guşă, respins definitiv de electorat, vrea să sugă şi el cât mai mult din ugerul generos al sponsorilor disperaţi de ameninţarea Băsescu.

“Ştirea”publicată pe site-ul Inpolitics este o manipulare ordinară, difuzată de răspândaci interesaţi sau de fraieri care preiau fără să verifice; şuşaneaua era menită să ascundă relaţia de afaceri dintre Sorin Vîntu şi Cozmin Guşă, în scopul de a nu compromite demersurile diversioniste ale lui Guşă, făcute cu logistica lui Vîntu, pentru susţinerea lui Mircea Geoană şi demonizarea lui Traian Băsescu.”

citeste aici investigatia lui Dan Badea

Nota: Consemnam aici stirea InPolitics, referitoare la ruperea parteneriatului din Vantu si Gusa, punand-o sub semnul intrebarii:

“Acum, se pune intrebarea: de ce sa nu stai pana la sfarsitul, sa iei iei profit mai mare atunci? O explicatie posibila este ca SO Vantu s-a rupt de interesele politice PSD si/sau geoaniene, adica electorale.
Eu cred ca va fi interesant sa urmarim ce se va mai intampla in continuare pe sticla, pe Realitatea TV si Money Channel. Poate ca vor disparea papagali buni de gura, ca Gusa si Agathon. Poate ca nu.
Poate ca va continua campania anti-Basescu, asa cum se petrec lucrurile zilele acestea (chiar daca am trait s-o vad pe Andreea Cretzulescu cerandu-si aseara scuze de la Radu Berceanu in direct, pe post), insa fara invitarea vectorilor de opinie PSD, ori poate ca acestia vor fi schimbati cu altii, in functie de interesele razante, incrucisate sau paralele din PSD, vom vedea.

Dupa recitalul dat in aceasta seara, la “Editia Speciala”, de Cosmin Prelipceanu, care a sters podelele cu Marcel Hoara si apoi a facut mishto de el, punandu-i in finalul emisiunii bancuri vizuale, cu poze adevarate si false ale unei veverite care semana suspect de mult cu marmota ce invelea avan ciocolata-n staniol, cred ca Dan Badea are dreptate si intr-adevar ruperea relatiilor de afaceri dintre Cosmin Gusa si Sorin Ovidiu Vantu este de ochii lumii, pentru fraierii care pun botul la vrajeala.

Share