home POLITICA Şoşoacă: „Nu ne puteţi omorî pe toţi. Bogdan nu a murit de Covid!”

Şoşoacă: „Nu ne puteţi omorî pe toţi. Bogdan nu a murit de Covid!”

Share

Diana Iovanovici Şoşoacă continuă să alimenteze teorii ale conspiraţiei, indiferent despre ce este vorba. Inclusiv când a murit cineva care nega existenţa Covid-19.

Senatoarea AUR Diana Şoşoacă are o postare delirantă, după ce Bogdan Stanoevici a murit. Ea susține că actorul nu a murit din cauza coronavirusului și că ar fi rugat-o să „lupte până la capăt”. „Nu ne puteți omorî pe toți”, strigă Şoşoacă.
„PENTRU TOȚI „DEȘTEPȚII ” DIN MEDIA: Bogdan Stanoevici NU A MURIT DE COVID! SE VINDECASE LA 2 SĂPTĂMÂNI DUPĂ INTERNARE. BOGDAN AVEA AFECȚIUNI DE O VIAȚĂ CARE NU I-AU FOST TRATATE. LA 62 DE ANI, ARĂTA CA LA 45. M-A RUGAT SĂ LUPT PÂNĂ LA CAPĂT ȘI SĂ NU MĂ LAS. AVIZ AMATORILOR ȘI CRIMINALILOR DIN SISTEM! NU NE PUTEȚI OMORÎ PE TOȚI!”, a scris Şoşoacă, pe Facebook.
Diana Şoşoacă i-a amenințat, la sfârșitul lunii decembrie, cu plângeri penale pe medicii care aveau grijă de Bogdan Stanoevici, internat cu coronavirus. Stanoevici a murit marți, 12 ianuarie, la spitalul CC Iliescu din Capitală.
”Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, Bogdan Stanoevici, se află în comă de aseară. A luat o infecție nosocomială. Eu i-am avertizat să îl lase în pace și să îi aplice un tratament mediu, nu acut, pentru că au posibilitatea să aplice tratamente raportat la fiecare pacient în parte.
După avertismentul ăsta Bogdan a intrat în comă. Eu sper să nu fie o comă indusă. Eu vă spun că voi acționa în consecință. Copilul lui a venit deja din Franța. Deja mor prea mulți oameni în spitale, prea mulți oameni sunt în comă și nu ar trebui să fie.
Se adună din ce în ce mai multe probe împotriva acestor protocoale impuse și chiar voi sesiza intervenția Parchetului General, care trebuie să desfășoare controale la toate spitalele”, a declarat Diana Şoşoacă, pe 20 decembrie.
Stanoevici a participat alături de Şoşoacă, la manifestațiile împotriva măsurilor luate de autorități, pentru a stăvili pandemia. În 16 mai 2020, el a protestat în Piața Victoriei, împotriva ”dictaturii sanitare”, unde s-a pupat și s-a îmbrățișat cu alți protestatari.
La începutul lunii noiembrie, Bogdan Stanoevici declara că nu poartă masca de protecție împotriva infecției cu noul coronavirus, pentru că este sănătos.
„Pentru a evita speculațiile ulterioare și atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Și aici îl citez pe ministrul Sănătății, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoși nu o poartă.
Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii, și mi-a ieșit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar, în momentul în care aș pune masca, s-ar produce o infecție și chiar nu am timp de infecții în acest moment”, a susținut atunci Stanoevici.
Tot atunci, Bogdan Stanoevici a spus că este convis de faptul că virusul a fost creat într-un laborator.
„Acest virus a fost creat în laborator. Nu mai există niciun fel de dubiu asupra acestei situații. Există brevetul înregistrat și la Paris, și la New York. Acest virus, fiind creat în laborator, deci nefiind creat în natură, este extrem de periculos, pentru că suportă foarte multe mutații.
Ne aflăm deja la cea de-a noua mutație a acestui virus. În momentul în care un virus are mai multe tulpini, cum e cazul acestui COVID-19, e evident că nu există un vaccin care să poată să acopere toate aceste mutații”, a afirmat Bogdan Stanoevici.
Share