home POLITICA Anca Dragu, preşedintele Senatului, dărâmă gardul din jurul Casei Poporului

Anca Dragu, preşedintele Senatului, dărâmă gardul din jurul Casei Poporului

Share

Anca Dragu, preşedintele PLUS al Senatului, are o iniţiativă lăudabilă. Problema e că aceasta vine exact când descoperim ce rău e că la Capitol Hill nu există un gard.

Președintele Senatului, Anca Dragu (USR PLUS), anunță că intenționează să dărâme gardul imens care înconjoară Palatul Parlamentului.
Întrebată într-un interviu pentru Agerpres despre îndepărtarea zidului din jurul Palatului Parlamentului, Dragu a declarat că lucrează la acest proiect.
„Va face parte dintr-un proiect mai amplu, prin care doresc să dărâmăm zidurile fizice și imaginare între Parlament și cetățean. După discuția cu dumneavoastră, am o întâlnire cu reprezentanți ai societății civile care lucrează la un asemenea proiect”, a răspuns Dragu.
Chestionată dacă este vorba despre realizarea Parcului Uranus, șefa Senatului a răpuns: „Sunt vreo două proiecte pe masă. Am discutat vineri cu fostul secretar general despre acest proiect, pe care l-au început. Acum voi discuta despre proiectul acesta de dărâmare a zidurilor. Cum spuneam, va fi un proiect mai amplu, care merge dincolo de aspectul fizic al dărâmării zidului, și atât. Este vorba de un proiect amplu de deschidere”.
Share