home CORUPTIE, POLITICA Sorina Pintea, reacţie de pelican, când află valoarea şpăgii: “Suuupeeer taaare!”

Sorina Pintea, reacţie de pelican, când află valoarea şpăgii: “Suuupeeer taaare!”

Share

Conform referatului la cererea de arestare, Sorin Pintea “a exclamat chiar «super tare», după ce a aflat că (…..) i-a trimis 120.000 de lei, respectiv «perfect», după ce a aflat că (…..) a fost de acord cu remiterea procentului de 7% din contract”.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Este o dovadă în plus de intenţionalitate şi de corupţie profundă, atunci când afli cât de mare este mita pe care o iei şi te bucuri în acest mod.

Potrivit referatului, citat de Digi24, “Sorina Pintea cunoștea foarte bine, (…..) nu doar că în punga neagră cu inscripția “(…..)” primită de la (…..) se aflau bani, ci și cuantumul exact al acestei sume”.

De asemenea, ea “nu a fost de acord cu un procent de 3% din contract și recunoaște că a propus un procent de 7% din contract”.

Fost ministru al sănătății în Guvernul Dăncilă, Pintea este acuzată că ar fi primit în două tranșe 10 mii de euro şi 120 de mii de lei de la reprezentanții unei firme medicale. Anchetatorii spun că ar fi primit acești bani pentru a-și îndeplini atribuțiile sale de serviciu, Sorina Pintea fiind managerul Spitalului judeţean din Baia Mare. Procurorii cer arestarea ei pentru 30 de zile.

Potrivit DNA, Sorina Pintea ar fi primit în decembrie anul trecut prima tranşă de bani, ca să încheie anumite acte în calitate de manager şi ordonator de credite al spitalului din Baia Mare. Anchetatorii scriu că era vorba despre un contract pentru amenajarea unui bloc operator.

Share