home POLITICA Sorin Naţional Arena Oprescu

Sorin Naţional Arena Oprescu

Share

~Calin Hera~

Una e să le dai doar pâine şi circ, alta să le oferi ditamai arena. Socoteala lui Sorin Oprescu e simplă: la alegerile care vor avea loc peste zece luni va trebui să le spună bucureştenilor că a făcut şi altceva decât cel mai mare cârnat din lume, cel mai mare tort şi cei mai mulţi moşi crăciuni care împart cadouri.

merisorul

Şmecheria cu Pasajul Basarab a fost  bună, dar n-a ţinut. A avut darul mai mult să-l enerveze pe Băsescu decât să puncteze la electorat. Iar cei din PDL au făcut suficient scandal pentru a-i strica petrecerea (e destul de notoriu că ideea a fost iniţiată de actualul şef de stat, în vremea în care era primar general).

Pentru Sorin Oprescu a fost clar că are nevoie de altceva, mai grandios, care să se bucure de un impact mai mare. Ceva adevărat, nu copilăriile despre autostrăzi suspendate. Aşa s-a născut Naţional Arena.

Privit la început cu neîncredere, proiectul a fost îmbrăţişat de primarul Oprescu din momentul în care acesta a intuit ce potenţial imens are. Iar acum, s-a văzut în seara de 6 august şi în noaptea care a urmat, s-a dovedit o lovitură reuşită.

Porţile deschise (dacă tot n-a fost să fie inaugurarea cu Argentina) au lăsat să treacă zeci de mii de bucureşteni veniţi să vadă minunea. Chiar de la intrare, au primit foaia „D’ale Bucureştilor, ediţie specială editată de Primăria municipiului Bucureşti” (fără alte detalii despre tiraj, echipa redacţională, tipografie ş.a.m.d.), în care Sorin Oprescu se laudă că şi-a ţinut promisiunea şi a dat un stadion la standarde internaţionale… tot pe Contributors

Citeşte şi
Din seria "să sfidez cât pot, că oricum viaţa de ministru e scurtă şi tâmpită",
Nu ratăm nici o ocazie să le spunem prietenilor stelişti sau dinamovişti: "Ne vom întoarce,
Comitetul Executiv al Federaţiei Române a Jurnaliştilor MediaSind condamnă agresiunile săvârşite de către conducerea Clubului
Emisiunile postului Radio GSP, care acum emite online, se vor auzi și pe frecvențele clasice
Ion Tiriac a fost asociat, atunci cand si-a fondat holdingul, cu Ricardo Fanchini, supranumit Al
Șeful sportului de la Adevărul Holding, Dorin Chioțea, pleacă de la grupul deținut de Dinu
HotNews, vineri, 29 iulie 2011, 20:33 Sepp Blatter: Voi fi prezent la amicalul Romania - Argentina,
Digisport transmite cele mai multe campionate de fotbal. Canalul are în portofoliu șapte meciuri din
Sport.ro e lider pe sport în fiecare zi la unici, vizite şi afişări şi pe
Radio GSP.ro s-a lansat în urmă cu câteva minute (n.n.: noaptea trecuta, joi spre vineri
Share