home POLITICA Si iata pamfletul politic promis…

Si iata pamfletul politic promis…

Share

…acum cateva zile. Exista cateva diferenteSi iata pamfletul politic promis... intre ceea ce am scris duminica seara despre rezultatul alegerilor si ce este acum, dupa anuntarea rezultatelor finale. Eu scrisesem pe exit-poll.

PD a scazut serios, la peste 28%, si are probleme cu… Baaaaaa-sescuuuuu!, care nu, nu este liderul partidului absolut deloc. PSD a mai urcat, la peste 23%, dar nu destul cat sa linisteasca zavera, pentru ca, de exemplu, in anul preelectoral 1999 PDSR avea un scor mult mai bun, si lumea este suparata pe drept. Geoana stie de ce.

PNL a mai scazut, de la 15% la peste 13% si se indreapta spre cotatia electorala de la venirea lui Stolo in fruntea partidului, in anul 2003. PLD are aproape 8%, si este marea surpriza, reusind ce nu a realizat ANL (Alianta Nationala Liberala) in 1996: sa rupa din electoratul PNL.

UDMR este la limita reanimarii si – ce bucurie pentru mine! – PRM pare sa aiba mari probleme, ca si PNG, pentru ca aceste doua partide si-au impartit frateste electoratul extremist.

Dincolo de aceste modificari de calibraj electoral, ramane cel putin pamfletul publicat de mine.

Citeste-l clickand pe linkul de mai jos. Te vei distra de minune – daca esti destul de sastisit ca sa te distrezi la asemenea lucruri:

Reincepe Era Marii Praduiri

nota: PAMFLÉT, pamflete, s. n. Specie literară în versuri sau în proză, cu caracter satiric, intr-un limbaj violent și agresiv.

Share