Serviciile de forare puțuri de mare adâncime – ce trebuie să știe orice persoană interesată

Share

Serviciile de forare puțuri au devenit o necesitate în zilele noastre. Mai toți românii se retrag încet, dar sigur, din jungla urbană în mediul rural, acolo unde liniștea face regulile. Astfel, orice fel de mutare de acest gen impune și actualizări ale locuinței viitoare. Printre cele mai importante se numără și forajul.

Forajul, precum chiar echipa EcoDrill îl prezintă, poate fi de adâncime mică, medie sau mare. De mare interes, din diferite motive, este forajul de mare adâncime. Acesta prezintă numeroase specificații cheie ce e bine să ajungă la urechile celor interesați, celor aflați în căutarea unei firme ce poate oferi servicii forare puțuri de mare adâncime înalt calitative.

O scurtă catacterizare a forajelor de mare adâncime

Un foraj de mare adâncime este cel care se încadrează între 150 de metri și 300 de metri. Pentru realizarea sa, echipa în cauză, cea cu o mare experiență pe piața de profil precum EcoDrill, va folosi utilaje de înaltă tehnologie.

În aceeași ordine de idei, forajele de mare adâncime sunt o recomandare pentru riscul mic de contaminare al apei pe care îl prezintă. Cu cât forajul este mai la suprafață, cu atât riscul de contaminare al apei crește. Să nu mai vorbim că în cazul forajelor de mare adâncime pânzele de suprafață vor fi izolate, astfel debitul de apă obținut va prezenta calitate excelentă în oricare sezon.

Iată ce trebuie să aibă în vedere viitorul beneficiar de un astfel de serviciu

Înainte de toate, echipa ce realizează forajul trebuie să știe la ce adâncime se află apa, dar și cât de calitativă este aceasta și în ce cantitate se prezintă.

Scopul forajului este de asemenea important. Astfel că apa ce urmează a fi obținută poate fi potabilă sau pentru uz casnic și chiar industrial. Bineînțeles, există o mulțime de aspecte ce vor fi puse la punct de la bun început cu echipa ce urmează să realizeze forajul. EcoDril este firma specializată în astfel de servicii, servicii pe care le poate presta oriunde în țară.

EcoDrill prestează serviciul de forare puțuri prin două metode complexe

Cei de la Ecodrill, firma specializată în servicii de forare, realizează puturi de mare adancime prin două metode complexe. Prima metodă este cea a forajului hidraulic cu circulație de fluid. Este cea mai folosita tehnica de foraj din Romania. Aceasta este folosită în solurile moi și medii cum ar fi nisipuri, argile și pietrișuri. Astfel de soluri se găsesc preponderent în București, Galați, Brăila, Vrancea, Satu-Mare, iar lista poate continua în acest sens. Detalii ce privesc direct această tehnică se regăsesc pe ecodrillforaje.ro.

A doua metodă de foraj este cea uscată cu ciocan de fund. Perfect pentru solurile dure – granit, rocă, marmură în general – forajul uscat cu ciocan de fund se aplică în cele mai multe dintre cazuri în Constanța, Tulcea, dar și zonele de munte precum Brașov, Neamț, Maramureș și așa mai departe.

Serviciile pe care experții de la EcoDrill le oferă sunt diverse. Cei interesați pot accesa site-ul oficial pentru a intra în contact cu ele. În aceeași ordine de idei, experții sunt disponibili oricând pentru a le oferi celor interesați suport și cele mai bune sfaturi cu privire la forajele de mare adâncime.

Share