home CORUPTIE, POLITICA Gabriela Firea blochează conturile bucureştenilor ce se plâng că nu au apă caldă

Gabriela Firea blochează conturile bucureştenilor ce se plâng că nu au apă caldă

Share

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, candidată PSD pentru încă un mandat, îi blochează pe toţi bucureştenii care se plâng pe pagina ei de Facebook, de absenţa apei calde.

Firea susţine însă public că ea este candidatul oamenilor. Numeroşi bucureşteni au postat mesaje de revoltă pe pagina de Facebook a Gabrielei Firea, însă acestea au fost şterse aproape imediat şi autorii lor au fost blocaţi.

Nu este un procedeu nou aplicat de Firea. Primarul PSD nu suporta mesajele critice, ci doar pe cele în care este felicitată.

Iată câteva dintre mesajele care au fost şterse de Gabriela Firea, deşi erau formulate civilizat şi cu bun-simţ.

 
Printscreen: Kolbay Gabriel/Facebook, via Aktual24

Zeci de mii de bucureşteni din sectoarele 2 şi 3, în special, au rămas fără apă caldă de mai bine de o săptămână. Angajaţii Companiei Municipale Termoenergetica SA refuza să răspundă la telefoane.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, şi-a lansat săptămâna trecută sloganul pentru campania de la alegerile locale, sub forma unui acronim al numelui său: „Forţa, Iubire, Realitate, Eficienta, Adevăr Oamenilor”. Aceasta a mai scris că în această perioadă „se fac şi se desfac alianţe politice electorale”, dar ea se aliază doar cu oamenii.

Şi cu ţevile ruginite ale Radetului.

Share