home CORUPTIE, POLITICA Şerban Valeca (PSD) îşi ameninţă o colegă cu capete în gură

Şerban Valeca (PSD) îşi ameninţă o colegă cu capete în gură

Share

Şerban Valeca, liderul PSD Argeş, spunea că îi dă un cap în gură deputatei Simona Bucura Oprescu, susţine deputatul PSD Cătălin Rădulescu, supranumit “Mitralieră”.

„Problemele din organizația PSD Argeș sunt vechi. Modul ăsta de management al dlui. Valeca este total pe dinafară, nu are nicio legătură cu statutul partidului, deci conduce foarte autoritar, cu „Să dau capete în gură”, „Dau pumni, vă dau”, deci așa vorbește el, da?

Deci nu are niciun fel de model să-l imprime, este ruptura asta foarte mare și între președintele Valeca și filiala municipală, dar și între președintele Valeca și foarte mulți primari din Argeș”, a declarat Rădulescu.

Şerban Valeca, persona non-grata. Scandal major la PSD Argeş. Se strâng semnături pentru demiterea lui

„Dl Valeca, acum o perioadă de timp, spunea că îi dă un cap în gură doamnei Simona Bucura Oprescu. Deci dl Valeca este un președinte neagreat. Mai devreme sau mai târziu trebuie luată o decizie. Dacă se fac alegeri în organizație este cel mai bine, nu știu, dar nu se poate continua așa”, a adăugat deputatul.

În filiala județeană PSD a izbucnit unul din cele mai mari scandaluri din istoria organizației. Toți membrii filialei PSD Pitești, cea mai puternică organizație din județ, au decis să-și dea demisia în bloc din toate funcțiile deținute în partid și strâng semnături pentru schimbarea din funcție a liderului județean, vicepreședintele național al PSD Şerban Valeca.

Printre demisionari se află președintele executiv PSD Argeș, Cristian Gentea, primari, viceprimari și consilieri municipali, dar și deputatul Cătălin Rădulescu, care a explicat că picătura care a umplut paharul a fost numirea unor persoane în funcții publice.

Citeşte şi
Dan Manu, preşedintele PSD Argeş,s-a întrebat în şedinţa organizaţiei locale a partidului ce se fac
Suspendarea preşedintelui e din nou subiect de discuţie în PSD. Deputatul Cătălin Rădulescu spune că
Cătălin Rădulescu, supranumit Deputatul Mitralieră, ia atitudine împotriva PSDragnea. Organizația PSD Pitești i-a retras anterior
Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a anunţat că va propune dezincriminarea abuzului în serviciu/.Pe de altă
Liviu Dragnea este ameninţat direct de adversarii săi din partid: isi vor da demisia in
Ţările europene care găzduiesc sisteme de rachete americane vor deveni ţinte ale Rusiei în cazul
Liviu Dragnea negociază om cu om înaintea ședinței CEX de vineri și amenință cu pierderea
Serena Williams, tenismena în vârstă de 36 de ani, îşi pregăteşte revenirea în forţă în
Rusia ameninţă Statele unite că va lua măsuri militare asupra scutului de la Deveselu.Pe acesta,
Eugen Nicolicea a fost întrebat de reporterii Adevărul la ce Universitate şi în ce an
Share