home CORUPTIE, POLITICA Rădulescu Mitralieră: Minciuna este socotită tot la înaltă trădare

Rădulescu Mitralieră: Minciuna este socotită tot la înaltă trădare

Share

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu Mitralieră, cum este supranumit, a afirmat că plângerea penală pentru înaltă trădare împotriva preşedintelui Klaus Iohannis va fi făcută la Parchet. Şeful statului a minţit, iar “minciuna este socotită înaltă trădare”.

Rădulescu Mitralieră: Trebuie făcută plângere penală

“Aţi văzut ieri că li s-a cerut domnului Iordache şi domnului Drăghici să prezinte un text şi să facă o plângere penală la Parchet. Trebuie făcută o plângere penală la Parchet, de asemenea trebuie pusă şi întrebarea că Parchetul nu anchetează faptele tot de corupţie ale domnului Iohannis. (…)

Poate cineva să-l cheme, să-l întrebe de lucrul aceasta. (…) Ne-am săturat de un preşedinte care nu are nicio treabă cu România, cu populaţia României, cu Parlamentul României, cu Guvernul României”, a afirmat Rădulescu Mitralieră, la Palatul Parlamentului.

Rădulescu Mitralieră spune că PSD vrea să-l lase pe Iohannis “să cadă până la sfârşit”

Întrebat de ce PSD nu-l suspendă din funcţie pe preşedinte, Cătălin Rădulescu a răspuns: “Nu vrem să-i dăm posibilitatea să ajungă la un procent, când este în cădere maximă, îl lăsăm să cadă până la sfârşit. Noi vrem să facem această plângere penală”.

Potrivit deputatului PSD, şi “minciuna este socotită tot la înaltă trădare”. “Am mai discutat, nu este prima dată când noi am mai făcut acuzaţii vizavi de preşedintele Iohannis pentru înaltă trădare, pentru că şi minciuna este socotită tot la înaltă trădare.

Dânsul, în decursul timpului şi anul trecut şi anul acesta, a minţit fabulos la televizor, chiar şi în străinătate vizavi de foarte multe lucruri. Vedeţi chestiuni cu ‘n-aveţi bani pentru salarii’ care au fost aruncate peste tot ca să creeze o stare de nelinişte în rândul populaţiei, ‘nu aveţi bani pentru pensii’.

Rădulescu Mitralieră, şir de minciuni

Nu mai este o declaraţie politică când minţi şi tu ştii că minţi, este cu intenţie atunci. (…) În momentul în care tu spui că nu suntem pregătiţi pentru Preşedinţia Consiliului UE este o afirmaţie gravă, pentru că nu poţi tu ca preşedinte de stat să spui astfel de lucruri când tu ştii că suntem pregătiţi”, a explicat Rădulescu.

Despre faptul că Iohannis a cerut să i se trimită ordinea de zi a şedinţelor de Guvern, deputatul PSD a spus: “Domnul Klaus Iohannis trebuie să înţeleagă o dată pentru totdeauna că trebuie să respecte Constituţia României. Constituţia României nu-i dă prerogative preşedintelui Iohannis decât să participe la şedinţele de Guvern care au legătură doar cu ceea ce face dânsul ca preşedinte al României. În cazul în care subiectele de pe ordinea de zi sunt altele decât cele care i-ar permite să participe la o şedinţă de Guvern, sigur că nu are de ce să participe la o şedinţă de Guvern”.

Citeşte şi
Deputatul PSD Cătălin Mitralieră Rădulescu a declarat sâmbătă că violenţele de la protestul de vineri
Sociologul Sebastian Lăzăroiu, fost consilier prezidential, estimează ca PSD va cunoaste o infrangere majora la
A apărut un song de campanie marca PSD care este anti Frans Timmermans. Nişte copii
Preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, a declarat miercuri, la Brăila, că semnarea de către partidul pe
Andreeea Răducan, fosta mare campioană la gimnastică, a dat publicităţii un mesaj în care îi
Mircea Badea s-a sucit, după distanţarea acesteia de Liviu Dragnea. Iată ce spune Badea despre
PNl s-a detaşat în intenţiile de vot la europarlamentare, conform unui sondaj recent realizat de
Casele de sondare CURS și Avangarde sunt singurii operatori acreditați de Biroul Electoral Central pentru
Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat că ştie de la "prieteni şi colegi din
Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat că ideea de schimbare a majorității parlamentare după alegeri,
Share