home CORUPTIE, POLITICA Şerban Nicolae spune lucruri trăsnite: “Ne punem profesionalismul la dispoziţia românilor”

Şerban Nicolae spune lucruri trăsnite: “Ne punem profesionalismul la dispoziţia românilor”

Share

Liderii PSD l-au trimis pe senatorul PSD Şerban Nicolae să citească o declaraţie, prin care a sustinut că pesedistii „lasa deoparte orice acţiuni politice, electorale sau de imagine”.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Şerban Nicolae, campion la bădăranii şi mitocanii, a susţinut că pesedistii îşi pun „patriotismul, profesionalismul şi implicarea” la dispoziţia romanilor.

„În plină criză epidemică şi în stare de urgenţă, România are nevoie de raţiune, responsabilitate, solidaritate şi soluţii concrete. Partidul Social Democrat, prin toţi reprezentanţii săi, lasa deoparte orice acţiuni politice, electorale sau de imagine.

Patriotismul, profesionalismul si implicarea celor din PSD sunt puse integral si prioritar la dispozitia romanilor!

Parlamentul adopta legi, motiuni si hotarari. Intre mijloacele de aplicare a angajamentelor sale publice, Partidul Social Democrat va pune masurile si propunerile sale in motiuni adoptate de Parlament, motiuni constructive, pozitive, dedicate exclusiv intereselor superioare ale romanilor! Acestea nu sunt motiuni de cenzura si nu vor contine declaratii politice, critici sau indicarea de vinovati”, a sustinut Serban Nicolae.

Cu toate acestea, PSD derulează o intensă campanie de autopromovare pe Internet, profitând de temerile în creştere ale romanilor. Toate clipurile în limba romană de pe YouTube, în special cele legate de coronavirus, sunt invadate de reclame politice ale PSD. Toate reclamele PSD conţin mesajul „PSD rezolvă”, amestecând intenţionat mesaje despre coronavirus şi „criză politică”.

Share