Şerban Nicolae şi Rădulescu Mitralieră se fac acum ecologişti

Share

Șerban Nicolae și-a anunțat demisia din PSD, susțînând supărat că partidul trebuia să-l recompenseze, nu să-l elimine de pe listele parlamentare. Surse politice anunță că Nicolae se va înscrie în Partidul Ecologist.

”Am trecut și prin intemperii, și prin seisme, și prin evenimente mai contondente, mereu am fost alături de partid. Am fost izgonit de unii care veniseră că oaspeți și se descaltau la ușa.

Acțiunile mele din actuală legislatura, toată prestația mea publică ca parlamentar ar fi trebuit să fie recompensată, eu tot ce am făcut am făcut în beneficiul electoratului.

Faptul că sunt contestat cu atâta vehemență de adversarii politici asta spune totul. Este că și cum, la Mondialul din 94, România îl scotea pe Hagi din echipa pentru că așa cereau adversarele”, a declarat Șerban Nicolae.

Surse politice anunță că Șerban Nicolae va candida pe listele Partidului Ecologist. Și deputatul Cătălin Rădulescu , zis „Mitralieră”, va fi pe listele ecologiștilor, ăn realitate un partid bidon aservit PSD.

Astfel, Șerban Nicolae devine coleg de partid cu Adriana Bahmuțeanu, care a candidat pe listele PER pentru Primăria Sectorului 1. Și Liviu Pleșoianu a anunțat că demisionează din PSD.

Share