home POLITICA Şerban Nicolae (PSD) îl face grăsuţ pe Florin Roman (PNL)

Şerban Nicolae (PSD) îl face grăsuţ pe Florin Roman (PNL)

Share

Senatorul PSD Şerban Nicolae revine cu un nou mesaj caracteristic. El spune despre Florin Roman, şeful grupului PNL din Camera Deputaţilor, Florin Roman, că este „grăsuţ cu selfie-uri în baie”.

„Iar s-au dat politrucii în stambă degeaba. Ca şi la proiectul privind rezerva de aur a României, păreriştii pnl, usr şi pmp s-au dovedit a fi exact ceea ce ştiam – anti-români cu acte!

Proiectul prin care înstrăinarea participaţiilor statului român este suspendată pentru doi ani este constituţional! Jaful penelist mai are de aşteptat!

Bineînţeles, puii de securişti, petrovistii, grăsuţii cu selfie-uri în baie, diverse stamule şi alţi aflători în treaba vor continua să abereze pe teme economice cu aere de mari specialişti… Cât de vândut trebuie să fii ca să susţii că şi ultimele resurse economice ale României – CEC Bank, Hidroelectrica, Nuclearelectrica etc. trebuie să ia calea jafului?

Circulaţi, băieţi! Şi, mai răsfiraţi!”, a scris Şerban Nicolae, pe Facebook.

Şerban Nicolae a fost votat de senatorii PSD pentru a deveni candidatul PSD pentru funcţia de preşedinte al Senatului. PSD deţine singur majoritatea în Senat. Funcţia este deţinută acum, interimar, de Robert Cazanciuc.

Marcel Ciolacu a anunţat ca Şerban Nicolae este cel care a scris moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban. Moţiunea ar urma să fie depusă după ce va fi ridicată starea de alertă.

Share