home CORUPTIE, POLITICA Ciolacu, în versuri: Nu ne şantajaţi cu pandemia / ca să omorîţi democraţia!

Ciolacu, în versuri: Nu ne şantajaţi cu pandemia / ca să omorîţi democraţia!

Share

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, spune că apelul preşedintelui Klaus Iohannis către PSD şi Parlament, de a vota mai repede Legea carantinei, reprezintă un şantaj.

„Nu ne şantajaţi cu pandemia ca să omorâţi democraţia! Preşedintele Iohannis susţine încălcarea drepturilor drepturilor şi libertăţilor romanilor”, este reacţia lui Ciolacu.

„NU ne şantajaţi cu pandemia ca să omorâţi democraţia! Preşedintele Iohannis susţine încălcarea drepturilor drepturilor şi libertăţilor romanilor dorită de Guvernul PNL şi şantajează Parlamentul. Vrea să ascundă astfel că Executivul a pierdut total controlul asupra pandemiei din cauza propriilor prostii.

E doar vina Guvernului Orban că a încălcat drepturi şi libertăţi prin ordin de ministru. Aşa a ajuns să provoace o criză în care pacienţii infectaţi să plece din spitale. Este revoltător şi cinic să arunci în spatele Parlamentului tâmpeniile Cabinetului Orban!

Dacă există romani care contestă existenţa virusului o fac, din păcate, folosind chiar cuvintele preşedintelui Iohannis din martie când spunea că virusul e o ‘simpla raceala’. Atunci când se gândea doar la anticipate în loc să se lupte cu pandemia!

Dezastrul în care se afla astăzi România, recunoscut astăzi inclusiv Preşedinte, aparţine în integralitate Guvernului Sau!

Aţi avut toate pârghiile necesare gestionarii eficiente a pandemiei. Dar aţi scăpat situaţia de sub control! NU mai încercaţi să găsiţi vinovaţi!

Aţi trimis în Parlament, pe ultima sută de metri, că de fiecare dată, o lege proastă, care încalcă flagrant drepturile şi libertăţile cetăţeneşti! Proiectul a trecut deja prin Camera Deputaţilor şi este dezbătut la Senat, în comisiile de specialitate.

Nu vom ceda şantajului şi nu vom permite încălcarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor. Soluţia este o lege clară, aplicabilă şi care să nu permită abuzuri. Asta vom şi face!”, anunţă Ciolacu.

Share