home CORUPTIE, POLITICA Şerban Nicolae, nou atac la adresa statului de drept

Şerban Nicolae, nou atac la adresa statului de drept

Share

Senatorul PSD Şerban Nicolae susține că este posibil ca România să nu recunoască criticile aduse. Pentru Ungaria, în final, această atitudine a dus la activarea articolului 7.

Şerban Nicolae: România este umilită!

Liderul senatorilor PSD susține că rezoluția PE și raportul MCV nu fac decât să umilească România și anunță că este posibil să adoptăm o poziție similară cu cea a Ungariei.

”Vom face cam ceea ce a făcut și Ungaria cu această Rezoluție. Cea mai rușinoasă Comisie Europeană vine cu o astfel de rezoluție, este o Comisie marcată de ”sciatică” politică și tratează România într-o cheie pur politicianistă.

Din păcate, România este în situația de a fi umilită, asta în condițiile în care Marea Britanie iese din UE, iar în tot mai multe state euroscepticismul este în creștere.

Şerban Nicolae: Procurori ceauşişti

Gândirea unor procurori ceaușiști din ultimii ani nu este compatibilă cu valorile europene, dar totuși uite că în această situație am ajuns.

Dacă ar fi ajutat cu ceva rapoartele MCV, ar fi făcut-o până acum. Noi avem de 11 ani raportul MCV și totuși ne găsim în situația de a avea protocoale secrete, de a avea abuzuri în justiție”, a declarat Şerban Nicolae, la Antena 3.

Share