Şerban Nicolae despre eşecul moţiunii: “O mare şi nescuzabilă ruşine!”

Share

Atunci când cadavrul intră în putrefacţie, corbii se adună şi încep să-l ciugulească- Şerban Nicolae, din aripa antieuropeană a PSD, nu face excepţie.

Senatorul PSD Şerban Nicolae, reprezentant al aripii dure din PSD, lansează un atac violent la adresa lui Ciolacu, după înfrângerea de la moţiunea de cenzură.

„O mare şi nescuzabila ruşine”, a scris Şerban Nicolae pe Facebook.

Pe 5 iulie, Ciolacu anunţa hotărât la Antena 3 ca PSD va depune moţiune de cenzură şi că aceasta „va trece 100%”.

„Vom depune o moţiune de cenzură şi aceasta moţiune de cenzură va trece. 100% va trece”, a declarat Ciolacu. El menţionă că o primă formă a textului moţiunii a fost schiţată de senatorul Şerban Nicolae.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a susţinut luni ca PNL a avut o strategie pentru a nu se face cvorum la şedinţa în care urma să se dezbată şi să se voteze moţiunea de cenzură, iar dacă s-ar fi dat un vot, PSD ar fi strâns 250 de opţiuni „pentru” moţiune.

Întrebat, la Palatul Parlamentului, ce s-a întâmplat cu cele 250 de voturi pe care spunea săptămâna trecută că le va aduna la moţiunea de cenzură, Ciolacu a spus: „Astăzi nu au fost. După cum aţi văzut, a fost o strategie de a nu se face cvorum, nu de a se da un vot pe moţiune. A fost o strategie a PNL, e evident. Eu v-am spus că. dacă se va da vot pe moţiune. vom avea 250 de voturi. Astăzi nu s-a dat un vot pe moţiune”.

Ciolacu a menţionat că PSD nu are cele 233 de voturi necesare adoptării moţiunii de cenzură şi a încercat să creeze o majoritate.

„Nu s-a făcut cvorumul, nu s-a votat moţiunea de cenzură”, a afirmat el.

Liderul PSD a mai spus că în maximum două zile se va reuni Comitetul Politic Naţional al partidului şi se va lua o decizie politică în legătură cu paşii ce trebuie urmaţi pe tema moţiunii de cenzură, care nu a putut fi dezbătută şi votată luni din lipsă de cvorum, adăugând că moţiunea nu va fi retrasă.

„Sunt discuţii, pentru că deja s-a terminat o sesiune extroardinara, intrăm în sesiune ordinară, avem dreptul constituţional de a depune o moţiune de cenzură sau de a vota aceasta moţiune”, a declarat Ciolacu.

Share