Şeful spionajului ucrainian: Doar Putin și Șoigu mai vor război!

Share

Oficialii de la Kiev susţin că știu absolut totul, prin spionaj, despre planurile lui Putin pentru a captura Ucraina.

Aşa susține șeful spionajului militar din Ucraina (GRU), generalul Kirilo Budanov. Doar președintele rus și ministrul Apărării, Serghei Șoigu, mai vor să continue războiul.

În rest, cei mai mulți generali s-au pronunțat pentru încetarea ostilităților de pe front și retragerea trupelor, fiindcă armata rusă a suferit pierderi imense, pe care niciodată în istoria sa nu le-a mai înregistrat în doar două săptămâni de conflict armat.

Generalul Kirilo Budanov, șeful Direcției Principale de Informații a Ministerului Apărării din Ucraina (GRU) – spionajul militar al fostei republici sovietice, a făcut dezvăluiri uluitoare, într-un inteviu acordat postului de televiziune Ucraina 24.

Cele mai importante afirmații au fost preluate de site-ul Obozrevatel.com, via Ziariştii.

„Acum au mai rămas doi oameni care sunt absolut deschiși în favoarea continuării ostilităților pe teritoriul Ucrainei. Aceștia sunt Putin și Șoigu. Până și generalii Federației Ruse sunt împotrivă.

Unii sunt mai activi, alții sunt doar tăcuți, chiar sabotând unele ordine ale conducerii ruse”, a spus generalul ucrainean Kirilo Budanov.

Serviciile secrete ucrainene sunt repede anunțate, despre orice decizie luată de către puterea de la Kremlin.

Gen. Kirilo Budanov, șeful GRU:

„Cunoaștem aproape toate planurile lor. De îndată ce orice idei se nasc în birourile mari de la Kremlin, știm imediat despre ele. Spun din nou că orice încercare de a ocupa Ucraina prin mijloace militare va eșua.

18 grupuri tactice de batalion și-au pierdut complet capacitatea de luptă, alte 13 au fost complet distruse. 31 de grupuri tactice de batalion și-au pierdut efectiv capacitatea de luptă, în două săptămâni. Acestea sunt pierderi teribile, pe care rușii nu le-au mai avut niciodată”.

Share