home EVENIMENT Secureanu susţine că emisarii Gabrielei Firea i-au pretins bani

Secureanu susţine că emisarii Gabrielei Firea i-au pretins bani

Share

Un document din Dosarul Secureanu confirmă că există înregistrările unor discuţii. Acestea ar fi avut loc între emisarii Gabrielei Firea şi şeful Spitalului Malaxa. „Am predat DNA în integralitate documentație audio-video cu privire la Gabi Firea și alții”, spune acesta.

Florin Secureanu, fost director al Spitalului Malaxa, trimis în judecată

Este vorba despre dosarul în care sunt judecați managerul de spital Florin Secureanu și alți 10 inculpați. În document, Eugenia Chiriac, iubita managerului, susține că a predat la DNA toate înregistrările ”cu privire la Gabi Firea”. Dar și la alții.

Secureanu: Firea va ajunge unde îi e locul

Secureanu susține că ”au fost mai mulți mesageri ai primăriței care mi-au cerut bani”. Unul dintre cei nominalizați, Eduard Armeanu, omul lui Pandele, neagă ferm. Primăria a comunicat: ”Gabriela Firea nu are niciun amestec, nici măcar tangențial, în activitatea infracțională a numitului”.

Gabriela Firea reacţionează la acuzele lui Secureanu

Primarul general al Capitalei, afirmă instituţia, nu are “nici un amestec, nici măcar tangențial, în activitatea infracțională” a fostului manager al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu.

Nu putem comenta faptul că un martor într-un dosar penal a declarat că a înmânat procurorilor documentație audio-video despre al cărei conținut nu cunoaștem niciun detaliu. Putem însă afirma cu tărie că primarul general, Gabriela Firea, nu are nici un amestec.

Nici măcar tangențial, în activitatea infracțională a numitului Secureanu Florin. În ciuda tuturor încercărilor obsesive de a i se lega numele de acest dosar.

, susține instituția menționată.

PMB: Gabriela Firea nu a cerut niciodată nimic

Potrivit PMB, Gabriela Firea “nu i-a cerut niciodată nimic managerului Florin Secureanu, nici direct și nici prin intermediari, iar dacă altcineva susține contrariul, va trebui să aducă probe, altminteri urmând să suporte rigorile legii”.

În ce privește ideea potrivit căreia primarul general ar fi încercat să afle, prin intermediul unei avocate, ce “dovezi” ar avea medicul contra sa, “aceasta nu are niciun fundament real, fiind probabil plăsmuirea imaginației aceleiași persoane, care n-a avut nicio reținere în a-și însuși identitatea primarului general la o ceremonie de premiere peste hotare”, se afirmă în comunicatul PMB.

Conform PMB, managerul nu a fost numit la conducerea Spitalului Malaxa de către Gabriela Firea, “acesta ocupând funcția de manager al spitalului încă din anul 2007”.

Share