Sector 3: Câini comunitari otrăviţi de primarul Negoiţă?

Share

motto
Căci cel ce ucide-un câine
Cäsäpi-va oameni, mâine!
(apud Mihnea Columbeanu)

Cine nu a cunoscut dragostea, devotamentul şi sinceritatea unui câine are mult de pierdut. Acest animal, dacă eşti stăpânul lui, moare pentru tine necondiţionat ca să-ţi salveze viaţa, pe deplin conştient de ceea ce face.

Câini comunitari ucişi în str. Fizicienilor, Sector 3, Bucureşti

Atunci când Ceauşescu a “sistematizat” în mod tembel Capitala şi nu numai, oraşele s-au umplut de câini deveniţi vagabonzi. Nu voi insista. Urmaşii acestor animale nefericite sunt câinii comunitari pe care îi întâlnim azi. În Bucureşti şi nu numai.

Crotalul galben, rotund, din ureche este semnul faptului că exemplarul este castrat şi luat în evidenţă, fiind câine comunitar, nu un simplu câine vagabond.

Prin castrare, animalul devine mult mai blând şi cea mai mare parte a agresivităţii sale organice dispare. Dar chiar şi exemplarele mai agresive se manifestă de obicei când simt că un om se teme, pentru că ei fac legătura între teamă şi faptul că omul respectiv a făcut ceva rău, iar agresiunea e în fapt o reacţie de protecţie a altcuiva căruia omul acela ce se teme i-a făcut rău. Pentru necunoscători: există o psihologie a animalelor (precum câinii şi pisicile) pe care ar trebui să o înţelegem, complet diferită de cea a oamenilor.

CINE ESTE AUTORUL MORAL AL ACESTOR CRIME?

Evident, există excepţii, rase agresive, specimene bolnave şi cazuri patologice, care trebuie rezolvate, fără discuţie, prin eutanasiere, conform legii. Dar otrăvirea unui câine comunitar este o crimă şi este complet ilegală, animalele acestea fiind protejate de Legea pentru protecţia animalelor, nr. 205/2004.

• Descarcă aici n format pdf: Lege_nr. 205 din anul_2004 privind_protectia_animalelor

De puţin timp, în diferite puncte ale Sectorului 3 au apărut hecatombe de câini comunitari otrăviţi. Dimineaţa, Rosal îi ia şi îi duce la groapa de gunoi.

Totul e suspect de bine organizat, iar primarul suspectat de pedofilie al Sectorului 3, pesedistul Robert Sorin Negoiţă, se spală pe mâini ca Pilat de pe Dâmboviţa şi zice că nu ştie nimic şi nici gura a incendiu la mansardă dă bloc dă complex rezidenţial nu-i miroase:

click to enlarge

Buna ziua, 
Avand in vedere problema pe care dumneavoastra tocmai ati semnalat-o, si anume otravirea cainilor comunitari de pe raza sectorului 3, tin sa va mentionez ca Primaria Sectorului 3 nu este implicata in niciun fel si nu are nicio legatura cu aceasta actiune. 
Cu respect,
Robert Sorin Negoita, Primarul Sectorului 3

Păi bine, dom’ primar, că nu eşti băgat în crima asta oribilă, te credem până la proba contrarie, când vom avea dovezi că această acţiune foarte bine organizată ar fi patronată de matale, dar nu cumva asta este oricum o probă de incompetenţă?

Unde erai atunci când aveam nevoie de dumneata mai mult? Unde erau oamenii dumitale din sector? Ce păzeau? Ce ierburi culegeau? Ce căprioare vânau? Ce carameaua lui Otorino dormitai prin lanuri?

Şi, mai ales, dacă vor apărea probe că ai pus la cale crimele astea, să ţi se facă stomacul zbârci şi să ţi-l spele cetăţenii Sectorului 3 (înainte să te bembogizeze) cu soluţie Triumf de albit emailul?

Că deja ţi-au umplut contul de Facebook cu vorbe dulci-acrişoare şi singurul lucru pe care-l faci este să ştergi comentariile care nu-ţi convin (ceea ce, fie vorba-ntre noi, e o măgărie la un politician cu pretenţii ca ‘mneatale).

A, şi să nu uit: dacă dumneata ai vreo legătură cu aceste crime, îţi doresc un singur lucru: în viaţa următoare să fii câine comunitar în Sectorul 3.

Share