Sclavi africani mutilaţi şi gătiţi pe post de kebap în Libia

Share

Un fost membru al guvernului nigerian a afirmat că concetățenii săi sunt sclavi africani în Libia. Ei sunt “capturați, mutilați și gătiți pe post de kebabi” de către comercianții de sclavi din Libia.

Grup de media apără jurnalist togolez atacat

Ex-ministrul culturii, Femi Fani-Kayode, s-a plâns de situația africanilor sub-saharieni care sosesc pe coasta mediteraneană. Aceştia visează la o nouă viață în Europa şi sunt transformaţi în sclavi.

În luna aprilie, Organizația Internațională pentru Migrație (OIM) a avertizat că migranții erau vânduți pe piețele sclavilor din țară.

20.000 de sclavi africani reţinuţi de bande criminale

Cel puțin 20.000 de imigranți sunt deținuți de bande criminale în centrele de detenție din Libia. Educat la Cambridge, Fani-Kayode a spus că trei sferturi dintre persoanele reținute de bandele criminale din regiune au venit din sudul Nigeriei.

La 75% dintre cei vânduți în sclavie, în Libia, le sunt recoltate au organele. Organismele le sunt mutilate și apoi prăjite ca suya [un kebab african]. Aceşti sclavi africani provin din sudul Nigeriei:

Prăjiţi de vii! Asta este ceea ce stăpânii de sclavi libieni fac africanilor sub-saharieni. Aceştia caută un punct de tranzit în Europa. Ei îi vând în sclavie și îi mutilează, îi supun la tortură, apoi îi omorâ.

Preşedintele Buhari, complice prin inacţiune la traficul de sclavi africani

Avocatul l-a criticat de asemenea președintele nigerian, Muhammadu Buhari. Aceasta pentru că Buhari nu a făcut suficiente pentru a proteja victimele. El pretinzând că acest lucru se datorează unei prejudecăți tribale:

Fani-Kayode a atras atenţia că faptul că dictatorul libian Muammar Gaddafi a fost răsturnat a creat un vid de putere. Acesta a permis infractorilor organizați să prospere în Libia contemporană

Cea mai mare nenorocire care a avut loc în Africa în ultimii 20 de ani a fost uciderea lui Muammar Gaddafi în Libia.

, a spus el.

Sclavi africani, 300 de lire sterline un om

Politicianul a adăugat:

Al doilea a fost venirea la putere a lui Muhammadu Buhari în Nigeria.

O operațiune sub acoperire a dezvăluit recent că bărbații erau vânduți pe piețele de sclavi pentru doar 300 de lire sterline (400 de dolari).

Potrivit CNN, vânzările de sclavi se desfășoară la periferia capitalei Tripoli. Aici, au loc licitații pentru diverse tipuri de muncitori manuali. Un film arată vânzarea “băieților mari şi puternici pentru munca în ferme”.

A fost auzit un licitator care a cerut o mulțime:

Are cineva nevoie de un excavator? Acesta este un digger, un om mare, puternic, el va săpa.

Share