home CORUPTIE, POLITICA Savaliuc nu se lasă: „Numai cei peste 60 de ani şi cu boli grave pot muri”

Savaliuc nu se lasă: „Numai cei peste 60 de ani şi cu boli grave pot muri”

Share

Răzvan Savaliuc, invitat permanent la Antena 3, continuă să atace măsurile instituite în starea de urgenţă şi să minimalizeze pericolul reprezentat de epidemie.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

El susţine că măsurile de restricţie ameninţă „economiile naţionale şi existenţa individului”.

Într-un editorial publicat pe site-ul pe care îl patronează, luju.ro, Savaliuc susţine că virusul COVID-19 este un „virus aberant de exacerbat” iar epidemia este „o ameninţare nu mai mare decât o gripă sezonieră” care a devenit o isterie mondială.

„Tot mai multe voci încep să avertizeze că stările de urgenţă ordonate în diferite ţări ameninţa economiile naţionale şi existenţa individului. A le menţine în continuare înseamnă să distrugi omenirea! Haosul trebuie să înceteze!”, susţine Savaliuc, încă de la debutul textului său.

Citeşte şi: Savaliuc cere ridicarea stării de urgenţă: „Pentru câteva sute de morţi merită să transformăm România într-o ţară de coşmar?” Apoi dă frâu liber teoriilor conspiraţiei, minimalizând şi riscul apariţiei deceselor.

„Lumea începe să resimtă lipsurile de zi cu zi, mai ales ameninţarea crizei alimentare şi iese în stradă să urle. Că nu mai are nici de unele. Nicio gripă, niciun virus, nu pot să justifice măsurile de forţă împotriva libertăţii oamenilor, întrucât a ţine oamenii cu de-a sila în case înseamnă a atentă la existenţa speciei. Fără a merge la muncă şi fără a-şi câştiga traiul, oamenii vor muri, sub toate formele, într-un număr infinit mai mare decât i-ar putea lichida noul Covid, pe care îl consider un virus aberant de exacerbat.

Chiar aşa, omoară Covid 19 atât de apocaliptic cum se crede? (…) Peste tot se spune: ‘Stati în case! Staţi în case!’ Stăm, fraţilor, că trebuie să respectăm legea, dar până când şi cu ce preţ?

Vă dau în scris că în maxim o lună lumea se va răscula în stradă, şi nu va mai putea fi ţinută în case în marile oraşe. N-o s-o mai poată ţine nimeni, nici cu Armata! De ce? Pentru că temutul Covid 19 nu e nici mai grav, nici mai slab decât alte coronavirusuri, şi nu te omoară cum scoţi capul pe stradă.

Lumea vede asta oricât de mare ar fi isteria creată. Nimic nu justifică arestarea oamenilor la domiciliu pentru o ameninţare nu mai mare decât o gripă sezoniera. O dovedesc cifrele! Totul e o uriaşă isterie mondială, care a creat un haos şi o stare de teroare de nedescris, fără nicio justificare raţională.

(…) Da, se poate muri din cauza noului coronavirus. Dar numai dacă ai o vârstă înaintată, de regulă peste 60 ani şi asta doar dacă ai boli extrem de grave. Foarte puţinele excepţii, neelucidate încă de medici, releva periculozitatea extrem de redusă a noului virus.

Da, se poate suferi dacă eşti infectat cu coronavirus, că la orice altă gripă. Poţi avea zile de febră foarte crescută, stare de rău general, transpiraţii abundente, dureri respiratorii (ca la viroze) risc de deces etc. Cam toţi am avut în viaţa febră de peste 40 grade, câteva zile de stat la pat, transpiraţii, stări de rău… cam toţi ştim ce înseamnă asta”, mai susţine Savaliuc.

Savaliuc afirmă apoi că autorităţile nu fac diferenţa între cei cu boli în stadii terminale şi cei decedaţi din cauza COVID-19, fiind băgaţi toţi la grămadă pentru a mări numasul morţilor.

„Toţi morţii declaraţi de Covid 19 au în general afecţiuni patologice severe, sau boli în stadii terminale. Dar sunt declaraţi că morţi de Covid 19, deşi nici medicii nu pot demonstra că cei decedaţi nu au murit de cancerul în stare terminală sau boala extrem de gravă din istoricul lor medical. Ori dacă noul virus le-a grăbit cu câteva zile moartea. Toţi morţii sunt declaraţi la grămadă morţi de Codiv 19 – şi în asta, susţin eu, constă imensă înşelătorie mondială. Pentru cei mai mulţi involuntară.

În isteria coronavirusului nimeni din cei infectaţi nu mai moare de cancer, boli cardiovasculare, diabet, pneumonie sau gravele boli din patologia personală. Pe care dacă ai parcurge-o te-ai întreba cum de respectivul a mai trăit… Toţi mor exclusiv de Covid 19. Cum naiba? De ce? Din cauza procedurilor de raportare. Pentru că datorită instrucţiunilor din legislaţiile naţionale, coroborate cu cele internaţionale impuse pe fondul pandemiei declarate de Organizaţia Mondială a Sănătăţii, toţi cei care infectaţi fiind de coronavirus mor, sunt declaraţi morţi de coronavirus. O mică mare diferenţă!

Au apărut deja voci pe reţelele de socializare care clamează faptul că în multe locuri medicii care declară că mort de Covid 19 un bolnav aflat în stadii terminale de elte boli, doar pentru că a fost depistaţi că infectat cu Covid 19, ar trebui să răspundă penal pentru fals în acte oficiale”, mai susţine Răzvan Savaliuc.

Omul Antenei 3 lansează apoi un violent atac asupra lui Iohannis.

„România care şi-a oprit voluntar activitatea, se sinucide economic pe imnul naţional pus pe difuzoarele maşinilor de poliţie. Guvernanţii se dau mari patrioţi, şi nu vor să admită nimic din haosul social în care ne vom înfunda. Nu spun poporului nimic din ceea ce negocieaza la nivel internaţional, lipsa de transparentă este totală. Dau resursele pe nimic, pe o şapcă. Suntem o ţară practic ocupată şi arestată la domiciuliu. Populaţia încă acceptă. Vai nouă! Stăm în case! Şi aşteptam salvarea! Până vom începe să chiţăim de foame! Şi de lipsa de bani. Deja s-a început.

În tot acest peisaj – deşi în istoria noastră milenara am avut conducători providenţiali, care ne-au salvat identitatea naţională de sub ameninţarea unor imperii (roman, otoman, austro-ungar, sovietic) – ne-am pricopsit cu Klaus Iohannis pe care lumea l-a votat crezând că dacă e german de origine va fi mai breaz că ceilalţi dinaintea lui. Ne-a divizat politic, ne-a băgat pe gât ‘Guvernul meu’, a dat stare de urgenţă când nu se impunea, ne umple de amenzi, ne ţine închişi în case, ne distruge afacerile (pe ale străinilor le protejează însă), ne va aduce în sapă de lemn, dar ne pune la megafoanele maşinilor de poliţie primele trei strofe ale imnului naţional. Ne lucrează cu stil.

(…) Cum a zis Iohannis la ultima ieşire? ‘Urmeaza săptămâni critice!’ Să fiţi sigur că aşa va fi. După Armata înarmată scoasă în stradă să facă poliţie cu cetăţenii, mă aştept la scenariul cel mai negru: blocajul sub pază în case şi, de ce nu, instituirea legii marţiale, în caz că lumea va ieşi pe străzi să strige că nu mai are bani de mâncare. Nu degeaba primele blindate ale Armatei au fost puse să apere Palatul Cotroceni”, mai afirmă Savaliuc.

Citeşte şi
Savaliuc, LuJu: „Pentru câteva sute de morţi merită să transformăm România într-o ţară de coşmar?”

Răzvan Savaliuc, unul dintre invitaţii permanenţi ai postului Antena 3, solicită ridicarea stării de urgenţă, Read more

Gabriela Firea, marea testare. Ce se ascunde în spatele acţiunii

Primarul PSD al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că de azi începe „marea testare în Read more

PSD boicotează manifest purtatul măştii de protecţie VIDEO

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, liderul Pro România, Victor Ponta, liderul deputaților PSD, Alfred Read more

Mitropolia Moldovei protestează indirect contra interzicerii slujbelor

Mitropolia Moldovei, condusă de IPSD Teofan Savu, un filorus notoriu, continuă să de asemne că Read more

Tăriceanu, caustic. “Spui că ai diabet sau cancer, nu eşti la modă”

Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, a povestit pe Facebook despre un prieten care a fost Read more

Renato Usatîi le-a dat medicilor români câte 1.000 de dolari VIDEO

Primarul de Bălți, Renato Usatîi, le-a dat cadou câte 1.000 de dolari medicilor și asistenților Read more

Ce au lăsat în urmă unii inşi care au fost izolaţi în hoteluri

Viceprimarul municipiului Galați, Picu Apostol Roman, se declară revoltat de dezastrul lăsat în urmă de Read more

Mitică Buzatu şi liderii PSD, fără mască, printre bătrâni de peste 80 de ani

Baronul PSD Mitică Buzatu şi mai mulţi lideri ai PSD Vaslui au vizitat, într-o acţiune Read more

Tăriceanu. Încă un fake news demascat legat de Iohannis

Site-ul factual.ro sancţionează încă o dezinformare lansată în spaţiul public de Călin Popescu Tăriceanu. Site-ul Read more

Tăriceanu rostoleşte pe Internet o nouă minciună despre Iohannis

Călin Popescu Tăriceanu rostogoleşte pe Internet informaţii publicate de Press TV şi Times of Israel, Read more

Share