home MASS MEDIA, POLITICA RsF: Trump, semnal periculos pentru predatorii de media

RsF: Trump, semnal periculos pentru predatorii de media

Share

Mesajele date de Donald Trump în ultimul timp sunt un semnal periculos dat de şeful statului american, arată organizaţia Reporteri fără frontieră (RsF). Ele sunt un mesaj către predatorii de presă.

 

Reporters Without Borders (RsF) este îngrijorată de ultimele atacuri ale preşedintelui Donald Trump. Acestea s-au îndreptat asupra mass-media americană, acuzând-o de crearea de ştiri false.

 

Aceste atacuri creează un precedent periculos pentru predatorii libertăţii presei în lume. Mulţi dintre aceştia au trimis la închisoare jurnalişti, acuzându-i de a transmite informaţie falsă.

 

RsF despre afirmaţia lui Trump, că “nivelul de incorectitudine al presei a săpat de sub control”

 

În timpul unei conferinţe de presă de joi, preşedintele SUA Donald Trump a atacat presa. Aceasta pentru că ar fi lansat informaţii necinstite şi ostile de când a devenit preşedinte.

 

Trebuie să stăm de vorbă, să aflăm ce se întâmplă, pentru că incorectitudinea presei a scăpat de sub control.

 

Donald Trump a afirmat că recentele articole asupra contactelor cu Rusia ale lui Michael Flynn, e l-au făcut pe acesta să demisioneze, sunt fake news.

 

Preşedintele Trump a insistat că adevărata poveste care trebuie spusă este că aceste ştiri sunt false.

 

Ştirile despre Rusia sunt false… scurgerile de informaţii sunt absolut reale. Ştirile sunt false pentru că aşa de mare parte a ştirilor sunt false.

Share