home EVENIMENT, POLITICA Romeo Dunca (PNL) dă afară 500 de angajaţi de la CJ Caraş

Romeo Dunca (PNL) dă afară 500 de angajaţi de la CJ Caraş

Share

După Ilie Bolojan, liberalul Romeo Dunca, de la PNL Caraş, este următorul preşedinte de consiliul judeţean care dă semnalul reformei într-un judeţ dominat până acum de PSD.

Romeo Dunca a identificat un număr mare de angajați ai administrației publice județene care n-ar face nimic altceva decât să plimbe niște hârtii dintr-o parte în alta. Unii n-ar face nici măcar atât! Noul președinte lucrează la o lungă listă de concedieri.

În chiar primele zile după aflarea rezultatului oficial al votului din 27 septembrie, Romeo Dunca a analizat organigrama Consiliului Județean Caraș-Severin. Ar fi identificat deja peste 500 de angajați de care se poate lipsi de acum încolo.

A calculat imediat și economia pe care ar face-o la buget, printr-o astfel de măsură. Peste 600.000 de euro lunar!

„Noua organigramă la care se lucrează de zor va aerisi instituția și va da șanse doar celor competenți și dornici de lucru să se afirme în folosul cetățeanului căruia în sfârșit i-a venit rândul să fie respectat.

Descoperim lucruri interesante și abia așteptăm să verificăm veridicitatea lor. De exemplu, se aude că muzicanții angajați la CJ au avut fond de salarii, într-un singur an, 1.300.000 lei. E greu de crezut, dar vom vedea…”, a anunțat Dunca.

Muzicanții despre care vorbește noul președinte sunt angajații Centrului pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, din subordinea Consiliului Județean, condus de Ioan Benga, și care într-adevăr a avut o activitate care nu justifică o astfel de cheltuială din banul public.

Share