home CORUPTIE, POLITICA Codrin Ştefănescu: „Astazi e ziua ta de naştere, Liviu! Trebuie să rezişti cu orice preţ!”

Codrin Ştefănescu: „Astazi e ziua ta de naştere, Liviu! Trebuie să rezişti cu orice preţ!”

Share

Codrin Ştefănescu, fost politician PSD-ist, se plictiseşte prin casă, a citit toate “cărţile cu poze care le are în bibliotecă” şi scrie ode pentru Livache.

Liviu Dragnea a împlinit ieri 58 de ani. Spre deosebire de anii trecuți, când ploua cu urări la adresa sa, de la vârful PSD, Dragnea mai este felicitat acum doar de Codrin Ștefănescu.

„Astăzi e ziua ta de naștere, Liviu! Îți doresc multă sănătate și multă putere, că să treci cu bine și prin această cumplită încercare! Trebuie să reziști cu orice preț! Pentru că te așteaptă familia, prietenii și foarte mulți români care se gândesc mereu la ține!”, a scris Ștefănescu, pe Facebook.

Spre deosebire de anul trecut, acum nici măcar organizația PSD Teleorman nu are vreo urare pentru fostul stăpân al PSD.

„Astăzi este despre PATRIOTUL care ne-a INSUFLAT în ultimii ani PUTEREA de a continuă să luptăm pentru ROMÂNIA! LA MULȚI ANI, LIVIU DRAGNEA! Suntem cu sufletul alături de dumneavoastră!”, a scris PSD Teleorman acum un an.

Liviu Dragnea ar putea fi eliberat condiţionat în luna martie a anului viitor, având în vedere recursul compensatoriu si orele de muncă prestate în atelierul de la Rahova.

Share