România TV: Scandalul violării lui Liviu Dragnea în puşcărie

Share

Postul România TV a difuzat informații tipice acestei Cacaina TV, despre o presupusă violare a lui Liviu Dragnea, când a fost în puşcărie.

Informația a apărut inițial chiar într-o postare de pe pagina de Facebook a partidului lui Dragnea, APP.

„Scandalul violării lui Dragnea în pușcărie”, s-a afirmat mare, pe burtiera RTV. Victor Ciutacu, realizator al postului, împreună cu alți invitați, au dezbătut așa-zisul viol, la care ar fi fost supus Dragnea.

Înţelegem că Liviu Dragnea este nomine odiosa în România, dar asta nu înseamnă să faci asemenea lucruri oribile.

Se petrec lucruri stranii la RTV. Acum vreo lună şi ceva, apăruse zvonul că Victor Ciutacu a fost dat afară de la România TV.

Știrea cu aşa-zisa violare a fost publicată și pe site-ul RTV, cu titlul: „Mărturii crunte din pușcărie! Dragnea a fost violat și bătut în repetate rânduri în închisoare! Dezvăluirea momentului despre fostul politician!”.

liviu dragnea

Informația despre violarea lui Dragnea a apărut pe pagina de Facebook a APP, fiind cel mai probabil transmisă de Codrin Ștefănescu, al cărui stil de redactare este inconfundabil.

Nouă ni se pare mai curând un mod denigrator de a insera informaţia cu violul lui Dragnea, într-un text aparent elogios la adresa fostului lider PSD.

RTV a beneficiat de sume consistente de bani din partea PSD, pe vremea în care Liviu Dragnea a condus atât partidul, cât și guvernul.

Dragnea a fost deseori invitat la RTV atunci, unde i se aduceau osanale jenante. Dar şi acum RTV ia bani de la PSD.

Share