home CORUPTIE, EVENIMENT, POLITICA Robert Negoiţă, primar la Sectorul 3 şi datornic la Fisc

Robert Negoiţă, primar la Sectorul 3 şi datornic la Fisc

Share

Robert Negoiţă este în capul listei datornicilor persoane fizice la Fiscul Român, relevă datele furnizate de ANAF în urmă cu puţin timp. Ce să spunem? E de suină. Încercăm să fim cât mai eleganţi. Robert Negoiţă, eşti un politician simţit. Şi individul vrea să fie reales primar…

“Lista rusinii” ANAF arata ca romanul cu cea mai mare restanta la bugetele de stat este primarul Sectorului 3, Robert Negoita, cu o datorie restanta de 232 de milioane de lei la data de 31 martie 2016, potrivit datelor publicate de Fisc.

Cu restanţe la stat mai apar George Becali şi Silviu Prigoană, cu aproape patru milioane de lei fiecare, dar şi omul de afaceri Cristian Ţânţăreanu, cu 2,7 milioane de lei, avocatul poporului Victor Ciorbea, Elena Udrea, Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, Marian Vanghelie sau Adriean Videanu.

Fostul ministru al Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, figurează cu o datorie de 73.702 lei, iar Daciana Sarbu, soţia lui Victor Ponta, europarlamentar, cu aproximativ 48.000 de lei. ANAF a publicat luni lista cu persoane fizice care figurează cu restante la Fisc mai mari de 1.500 de lei la 31 martie 2016, neachitate pâna in prezent.

Aceasta conţine 187.230 de contribuabili, cu obligatii fiscale restante de 3,4 miliarde de lei, rezultate inclusiv din activităţi economice independente sau profesii libere. Din totalul restanţelor, se pot recupera circa 2,3 miliarde de lei (67,6%).

 

Share